Home / Administratie / Credit pentru parcări acoperite, la Târnăveni?

Credit pentru parcări acoperite, la Târnăveni?

Distribuie

111Autorităţile locale din municipiul Târnăveni intenţionează să achiziţioneze credite de angajament în cuantum de 512.000 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii „Amenajare parcări acoperite în municipiul Târnăveni”. Potrivit site-ului instituţiei, www.primariatarnaveni.ro, în cazul unui vot favorabil din partea consilierilor locali, creditele vor fi achiziţionate în perioada 2016-2018, după cum urmează: 104.000 lei în anul 2016, 221.000 lei în anul 2017 şi 187.000 lei pentru anul 2018.

Bugetul local, insuficient

Referatul de specialitate al proiectului a fost întocmit de ec. Rodica Muth, director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni. „În bugetul local al municipiului Târnăveni pe anul 2016 a fost prevăzută şi aprobată suma de 20.000 lei pentru finanţarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru obiectivul de investiţii „Amenajare parcări în municipiul Târnăveni”, servicii care au fost executate. În vederea demarării executării obiectivului de investiţii mai sus menţionat, s-a iniţiat proiectul de hotărâre privind aprobarea necesităţii şi oportunităţii efectuării cheltuielilor asimilate investiţiilor pe anul 2016, conform fundamentării prezentate în referatul de specialitate nr. 14.794 din 21 iulie 2016, întocmit în cadrul Serviciului Investiţii, Achiziţii, Servicii publice”, a precizat ec. Rodica Muth. „Având în vedere că valoarea obiectivului de investiţii „Amenajare parcări în municipiul Târnăveni” este în sumă de 512.000 lei, iar sursele de finanţare ale bugetului local al municipiului Târnăveni nu asigură finanţarea integrală a acestei lucrări pentru anul 2016, se propune aprobarea executării acestei lucrări pe o perioadă de trei ani, respectiv 2016-2018”, a mai menţionat ec. Rodica Muth.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Rabla local”, succes în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Programul ”Rabla local” a fost finalizat cu succes la Sângeorgiu de Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.