Home / Business / Găsiți celebrul Brandy Ararat și în Târgu-Mureș!
????????????????????????????????????

Găsiți celebrul Brandy Ararat și în Târgu-Mureș!

Distribuie

????????????????????????????????????

O licoare miraculoasă, de o calitate intensă, de neconfundat, numită și “aurul Armeniei”. E vorba despre renumitul Brandy Ararat, care a cucerit, prin savoarea sa, personalități precum Sir. Winston Churchill, Charles Aznavour, Emir Kusturica, George Benson, Ian Gillan (Deep Purple), Michel Platini, Peter Gabriel, Lech Walesa și alții. În Târgu Mureș o găsiți doar la magazinul White Horse, de pe strada Călărașilor 14, vizavi de Hotel Continental.

Denumit după muntele biblic Ararat, legendarul distilat de vin armenesc Ararat, învechit în butoaie de stejar caucazian, ce datează de peste un secol, este obţinut numai din struguri armeneşti de cea mai bună calitate, crescuți dintr-un sol fertil, şi o metodă brevetată de dublă-distilare, susţinută de cel mai avansat şi sofisticat sistem de control.

Brandy-ul Ararat este foarte fin, uleios, are un gust prelung, original şi intens, cu tente de alune de pădure, vanilie, ciocolată, portocale sau nuci, datorate învechirii acestuia, între 3 şi 20 de ani, în butoaie de stejar caucazian din propriile resurse.

Arta de a savura un brandy de calitate, aplicată aici, urmând cele patru valuri de degustare, de la lumina emanată până la gustul prelung şi de neconfundat, îşi regăseşte teoria din toate punctele de vedere. De la culoarea pală a tinereţii până la cea învechită, de chihlimbar închis, brandy-ul armenesc Ararat oferă degustătorilor din întreaga lume o experienţă unică, intensă, durabilă, ca un răspuns afirmativ la răspândirea celebrităţii sale.

2

În Târgu Mureș Brandy-ul Ararat poate fi găsită doar la magazinul White Horse, de pe strada Călărașilor 14. Aici puteți alege ce vă poftește inima din peste 500 de sortimente de băuturi spirtoase, vin, bere „craft”, cafea, ciocolată și ceai. De la single malts, scoțiene, japoneze, indiene la Bourbon, Irish si Canadian whiskey, cognac sau brandy. Vodka, rom sau gin, lichioruri și bitteruri. O imensă colecție de vinuri, mai ales românesti, toate premium sau super premium, dar și selecții din Ungaria, Italia, Spania sau Australia.

Magazinul este deschis între orele 9.00 și 20.00 de luni până joi, și între 9.00 și 22.00 vineri și sâmbătă.

Detalii despre magazinul White Horse LS găsiți pe Facebook sau pe http://liquorstore.expert/. Poftă bună!

Din pământul fertil al Armeniei s-a născut legendarul Ararat, iar faima lui s-a extins în toate cele patru zări ale lumii, dăruind consumatorului plăcerea inconfundabilă de a savura adevărata calitate.

3

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.