Şedinţele Consiliului Local Târnăveni, transmise în direct? Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Şedinţele Consiliului Local Târnăveni, transmise în direct?

111Consilierii locali ai municipiului Târnăveni vor analiza joi, 28 iulie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, oportunitatea ca viitoarele şedinţe ale consilierilor locali să fie transmise în direct.

Potrivit site-ului Primăriei municipiului Târnăveni, www.primariatarnaveni.ro, referatul pentru proiectul de hotărâre a fost întocmit de Nicolae Costin, consilier, care a subliniat importanţa informării corecte şi la timp a cetăţenilor despre activitatea Primăriei şi a Consiliului Local. „Activitatea desfăşurată în cadrul administraţiei publice locale, atât de către personalul de specialitate din Primăria municipiului Târnăveni cât şi de către aleşii din cadrul autorităţilor municipiului Târnăveni, primar şi consilieri locali, are ca scop îmbunătăţirea permanentă a condiţiilor sociale, economice şi culturale de care trebuie să se bucure locuitorii municipiului Târnăveni. Pentru îndeplinirea acestui scop al administraţiei publice este necesară cunoaşterea de către cetăţenii municipiului a preocupărilor dar şi a rezultatelor muncii persoanelor alese care îndeplinesc funcţii de demnitate publică”, a precizat Nicolae Costin.

În cazul în care consilierii locali vor vota proiectul, viitoarele şedinţe vor fi transmite în direct, în format audio-video. „În scopul asigurării unui acces mai facil al populaţiei municipiului Târnăveni la informaţiile publice din administraţia locală, dar şi la lucrările şedinţelor Consiliului Local, vă supunem dezbaterii şi adoptării proiectul de hotărâre privind transparentizarea şedinţelor autorităţii deliberative a municipiului local prin transmiterea audio/video a acestora. Ulterior adoptării proiectului de hotărâre, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni va utiliza procedurile legale pentru achiziţionarea serviciului de transmitere audio/video a şedinţelor Consiliului Local Târnăveni”, a menţionat Nicolae Costin.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE