Home / Consiliul Judetean Mures / Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Bugetul Consiliului Judeţean Mureş, rectificat

Distribuie

111Consilierii judeţeni au aprobat joi, 28 iulie, într-o şedinţă ordinară de lucru, rectificarea bugetului judeţean, printre instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Mureş vizate de rectificare numărându-se Muzeul Judeţean Mureş, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureşul” şi Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.

Principalele rectificări ale bugetului judeţului au fost explicate de Alin Mărginean, director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Consiliului Judeţean Mureş. „În bugetul de rectificare al Consiliului Judeţean Mureş sunt cuprinse la venituri şi sumele instituţiilor subordonate şi anume 15.000 lei din donaţii şi sponsorizări pentru Spitalul Municipal din Târnăveni, 71.000 lei pentru Muzeul Judeţean şi 34.000 lei pentru Ansamblul Artistic „Mureşul”. Pe parte de cheltuieli rectificarea constă pentru unele capitole bugetare în cadrul aceluiaşi volum, prin reaşezarea pe articole bugetare a cheltuielilor, totodată se suplimentează la Serviciul de Întreţinere a Drumurilor suma de 66.000 lei reprezentând achiziţia a două cositoare pentru eliberarea vegetaţiei de pe şanţuri de pe drumurile judeţene. Este cuprinsă pentru Spitalul din Târnăveni o sumă 100.000 lei pentru achiziţionarea a două aparate de specialitate, 10.000 de lei pentru Centrul Incluziv nr. 1 reprezentând reparaţii la microbuzul de transport copii. Totodată, în bugetul Consiliului Judeţean este cuprinsă şi suma de 913.000 lei primită de la Ministerul Dezvoltării pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale care se repartizează pe unităţi administrativ-teritoriale. În aceeaşi şedinţă s-a repartizat suma de 449.000 lei pentru nouă unităţi administrativ-teritoriale în a căror şcoli există beneficiari”, a declarat Alin Mărginean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Când trecem la ora de vară

Distribuie România va trece de la ora de iarnă la ora de vară 2024. Această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.