Magazin QuickMobile, în pregătire la Târgu-Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 931 Vizualizări

Magazin QuickMobile, în pregătire la Târgu-Mureş

quickmobileQuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, recrutează potențiali francizați în Târgu-Mureș, pentru deschiderea unui nou magazin de tech retail. Campania, demarată în luna iunie, în alte patru orașe din țară, are ca scop extinderea rețelei prin deschiderea de noi unități în franciză, prin colaborarea cu parteneri locali.

Antreprenorii cu cele mai mari șanse în procesul de selecție a francizaților din Târgu-Mureș au studii medii sau superioare, cunosc piața locală de profil și sunt pasionați de telefoane și gadget-uri. Un avantaj în plus îl au cei cu experiență în retail și management. Mai multe informații despre franciza QuickMobile și oportunitățile oferite de companie se pot găsi pe platforma online a retailer-ului. ”Economia județului, dar mai ales cea a orașului Târgu-Mureș, s-a menținut, în ultimii ani, pe un trend crescător. Asta s-a reflectat direct în creșterea nivelului de trai, transformând Târgu-Mureșul într-un punct important în dezvoltarea rețelei de francize QuickMobile de la nivel local. Prin intermediul procesului de recrutare de francizați demarat aici contribuim, totodată, și la susţinerea antreprenoriatului local”, a declarat  Cosmin Cosma, director reţea francize QuickMobile.

Ce beneficii au francizații QuickMobile

Potrivit reprezentanţilor QuickMobile, afilierea la rețeaua QuickMobile asigură francizatului numeroase avantaje, principalele fiind independența și libertatea de decizie pe care le oferă o afacere proprie, susținută îndeaproape de un partener puternic, care îi oferă sprijin continuu. „Acesta va beneficia de un model de business robust, închegat și deja testat în ultimii 10 ani și poate dezvolta, practic, o afacere la cheie, fără încercări sau experimente de piață. QuickMobile pune la dispoziția partenerilor săi, pe lângă brand awareness, sprijin continuu și puterea de negociere oferită de expertiza companiei, stocul de produse, accesul la o rețea de furnizori globali de top. Astfel, francizații au acces, în permanență, la cele mai noi produse tech și accesoriile aferente, în cel mai scurt timp de la lansare”, susţin reprezentanţii QuickMobile.

Investițiile inițiale pe care trebuie să le facă viitorul francizat din Târgu-Mureș sunt cele necesare pentru acoperirea taxei de intrare în franciză, dar și pentru amenajarea magazinului, chiria spaţiului pentru trei luni și cheltuielile de marketing pentru lansarea pe piață a noii unități de tech retail QuickMobile.

Despre QuickMobile

După 10 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc. QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară. În 2015, compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de recepție specializat în service și retur din Europa, respectiv Service-Return.com.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE