Home / Cultură / Proiect de 7,2 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Culturii

Proiect de 7,2 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Culturii

111Consilierii judeţeni ai judeţului Mureş au aprobat joi, 28 iulie, în regim de urgenţă, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, documentaţiile tehnico-economice şi indicatorii tehnico-economici aferenţi necesari pentru depunerea a două proiecte cu finanţare prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR), respectiv de reabilitare a Palatului Culturii şi a Muzeului de Ştiinţele Naturii din Târgu-Mureş, ambele obiective aflate în administrarea Consiliului Judeţean Mureş.

Cele două proiecte au valoarea de 7,2 milioane lei – reabilitarea Palatului Culturii, respectiv de 11 milioane lei – reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii. „A fost important să aprobăm acum indicatorii tehnico-economici pentru cele două proiecte pentru că la sfârşitul acestei luni, august, trebuie să se depună aceste proiecte pe Programul Operaţional Regional şi era necesară şi această aprobare a Consiliului Judeţean. Amândouă proiecte sunt foarte importante, Palatul Culturii este un simbol al oraşului Târgu-Mureş şi al întregului judeţ, în administrarea şi în proprietatea Consiliului Judeţean Mureş şi una din priorităţile pe care le propunem pentru anii viitori, respectiv să încercăm să reabilităm Palatul Culturii. E foarte importantă şi reabilitarea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii pentru care avem un proiect prin Programul Operaţional Regional”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Workshop despre proiectele europene în educație

Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” (UDC) din Târgu Mureș organizează joi, 26 noiembrie, între orele 17.00 – …