Home / Administratie / Comisii actualizate cu noii aleși târgumureșeni

Comisii actualizate cu noii aleși târgumureșeni

Distribuie

IMG_2334

Constituirea noului Consiliul Local Tîrgu Mureș a adus și o serie de nume noi în comisiile mixte – completate cu aleși care și-au păstrat mandatul și cu reprezentanți ai Executivului – care sunt desemnate pentru diverse activități. Cine sunt consilierii care completează comisiile, aflați mai jos. 

Comisia de negociere directă a prețului imobilelor ce se achiziționează de municipiul Tîrgu Mureș îi va cuprinde în plus pe Bakos Levente, Radu Todoran, Cristian Bratanovici; Supleanți vor fi: Mozes Levente, Vasile Miculi și Kovács Lajos. Peti Andrei s-a retras din această comisie.
Comisia pentru concesionarea prin licitație publică a terenurilor aparținând domeniului public în vederea amplasării unor chioșcuri pentru activități economice: Magyari Előd, Dumitru Pavel, iar ca supleanți Bakó Szabolcs și Cristian Bratanovici.

 

IMG_2341
Comisia de licitație pentru închirierea prin licitație publică a amplasamentelor de comerț stradal sezonier pe Kovács Lajos și Radu Todoran; supleanți – Vasile Miculi și Magyari Előd.
Comisia în vederea închirierii prin licitație publică a unor terenuri de sport situate în incinta Complexului de Agrement și Sport Mureșul din strada Plutelor nr. 2 și în strada Parcul Sportiv Municipal nr. 4 pe Szászgáspár Barnabás, Sebastian Pui, Radu Bălaș; Supleant – Ioan Fărcaș; Bakos Levente s-a retras din comisie sau rămâne supleant.

IMG_2348
Comisia privind vânzarea prin licitație publică a imobilelor aflate în proprietatea privată a municipiului Tîrgu Mureș – Bakos Levente, Kovács Lajos, Cristian Bratanovici, Dumitru Pavel. Supleanți – Mozes Levente, Ioan Fărcaș, Magyari Előd și Benedek Theodora.
Comisia pentru concesionarea prin licitație publică a două locații pentru desfășurarea unor activități de alimentație publică: Radu Todoran și Novák Zoltán.

IMG_2342
Comisia pentru analizarea solicitărilor pentru locuințe sociale, locuințe pentru chiriași din case retrocedate, de necesitate, chirie fond de stat și locuințe pentru tineri destinate închirierii: Bakó Szabolcs, Kovács Lajos, Györfi Júlia, Benedek Theodora și Sergiu Papuc.
Comisia pentru repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuințe: Cristian Bratanovici, Bakó Szabolcs, Bakos Levente și Ioan Fărcaș.

IMG_2337
Comisia de evaluare și jurizare a proiectelor de finanțare depuse pe domeniile de învățământ și sport: Sergiu Papuc, Radu Todoran, Peti Andrei, Dana Ceană, Radu Bălaș, Novák Zoltán și Szászgáspar Barnabás.
Comisia privind avizarea programelor, proiectelor și lucrărilor cu impact asupra spațiilor verzi: Sebastian Pui, Mark Christian Hermann, Peti Andrei, Bakó Szabolcs, Csiki Zsolt, Vasile Miculi, Benedek Theodora. Supleanți: Dumitru Matei, Ioan Fărcaș, Sergiu Papuc, Mozes Levente, Magyari Előd.

IMG_2344
Notă: La cum s-a desfășurat partea de reactualizare a comisiilor sperăm să fi consemnat cât se poate de fidel componența tuturor comisiilor.

 

Ligia VORO

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.