Home / Administratie / Comisii actualizate cu noii aleși târgumureșeni

Comisii actualizate cu noii aleși târgumureșeni

IMG_2334

Constituirea noului Consiliul Local Tîrgu Mureș a adus și o serie de nume noi în comisiile mixte – completate cu aleși care și-au păstrat mandatul și cu reprezentanți ai Executivului – care sunt desemnate pentru diverse activități. Cine sunt consilierii care completează comisiile, aflați mai jos. 

Comisia de negociere directă a prețului imobilelor ce se achiziționează de municipiul Tîrgu Mureș îi va cuprinde în plus pe Bakos Levente, Radu Todoran, Cristian Bratanovici; Supleanți vor fi: Mozes Levente, Vasile Miculi și Kovács Lajos. Peti Andrei s-a retras din această comisie.
Comisia pentru concesionarea prin licitație publică a terenurilor aparținând domeniului public în vederea amplasării unor chioșcuri pentru activități economice: Magyari Előd, Dumitru Pavel, iar ca supleanți Bakó Szabolcs și Cristian Bratanovici.

 

IMG_2341
Comisia de licitație pentru închirierea prin licitație publică a amplasamentelor de comerț stradal sezonier pe Kovács Lajos și Radu Todoran; supleanți – Vasile Miculi și Magyari Előd.
Comisia în vederea închirierii prin licitație publică a unor terenuri de sport situate în incinta Complexului de Agrement și Sport Mureșul din strada Plutelor nr. 2 și în strada Parcul Sportiv Municipal nr. 4 pe Szászgáspár Barnabás, Sebastian Pui, Radu Bălaș; Supleant – Ioan Fărcaș; Bakos Levente s-a retras din comisie sau rămâne supleant.

IMG_2348
Comisia privind vânzarea prin licitație publică a imobilelor aflate în proprietatea privată a municipiului Tîrgu Mureș – Bakos Levente, Kovács Lajos, Cristian Bratanovici, Dumitru Pavel. Supleanți – Mozes Levente, Ioan Fărcaș, Magyari Előd și Benedek Theodora.
Comisia pentru concesionarea prin licitație publică a două locații pentru desfășurarea unor activități de alimentație publică: Radu Todoran și Novák Zoltán.

IMG_2342
Comisia pentru analizarea solicitărilor pentru locuințe sociale, locuințe pentru chiriași din case retrocedate, de necesitate, chirie fond de stat și locuințe pentru tineri destinate închirierii: Bakó Szabolcs, Kovács Lajos, Györfi Júlia, Benedek Theodora și Sergiu Papuc.
Comisia pentru repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuințe: Cristian Bratanovici, Bakó Szabolcs, Bakos Levente și Ioan Fărcaș.

IMG_2337
Comisia de evaluare și jurizare a proiectelor de finanțare depuse pe domeniile de învățământ și sport: Sergiu Papuc, Radu Todoran, Peti Andrei, Dana Ceană, Radu Bălaș, Novák Zoltán și Szászgáspar Barnabás.
Comisia privind avizarea programelor, proiectelor și lucrărilor cu impact asupra spațiilor verzi: Sebastian Pui, Mark Christian Hermann, Peti Andrei, Bakó Szabolcs, Csiki Zsolt, Vasile Miculi, Benedek Theodora. Supleanți: Dumitru Matei, Ioan Fărcaș, Sergiu Papuc, Mozes Levente, Magyari Előd.

IMG_2344
Notă: La cum s-a desfășurat partea de reactualizare a comisiilor sperăm să fi consemnat cât se poate de fidel componența tuturor comisiilor.

 

Ligia VORO

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Valentin Iacob revine la conducerea primăriei Hodac

La nivelul comunei Hodac, din cei 4033 de alegători înscriși pe liste,  s-au prezentat la …