Home / Administratie / Avansări în grad la Jandarmi

Avansări în grad la Jandarmi

Distribuie

11116 cadre militare ale Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş au fost avansate în grad luni, 1 august, potrivit condiţiilor stipulate prin Legea 80/1995, privind statutul cadrelor militare. „În conformitate cu ordinul Ministrului Afacerilor Internelor, respectiv Ordinul Comandantului Unităţii, toţi cei care au împlinit sau împlinesc în cursul anului 2016, stagiul minim în grad vor fi înaintaţi în gradul următor, la termen, unitatea noastră beneficiind de un număr de doi ofiţeri şi 14 subofiţeri, astfel: în gradul de locotenent colonel un ofiţer, în gradul de locotenent un ofiţer, în gradul de plutonier major 12 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant un subofiţer şi în gradul de plutonier adjutant şef un  subofiţer. Pentru merite deosebite, militarii jandarmi pot fi avansaţi şi înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei Jandarmeriei Române, sau în situaţii excepţionale”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Acțiune de donare de sânge în protopopiatul Reghin

Distribuie Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, astăzi 26 martie 2024, în Protopopiatul Ortodox Reghin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.