Stagiu de pregătire în Karate Kyokushin Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Stagiu de pregătire în Karate Kyokushin

Municipiul Târgu-Mureş a fost la sfârșitul săptămânii gazda Stagiului Naţional de pregătire în Karate Kyokushin. Ultima zi al acestui eveniment a fost rezervată examenului de centură. Candidaţii pentru examenul de centură au fost evaluaţi de către Comisia Federaţiei Române de Karate Kyokushin, și, în fucţie de gradul dorit, aceștia au trecut diferite teste.

Pentru obţinerea centurii negre şi a gradelor de 2 sau 3 DAN, candidaţii au fost supuși unui test de tehnică, iar la final şi-au demonstrat abilităţile de luptători împotriva a 30, 40 sau chiar 50 de adversari, în funcţie de gradul dorit.  Anul acesta stagiul de pregătire a reunit mai mult de 200 de sportivi de la cluburi din ţară, dar şi karateka din Ungaria şi Polonia.

Participanţii la stagiu au avut ocazia de a primi învăţături în materie de arte marţile de la invitatul Federaţiei Române de Kyokushin, Shihan Keiji Sanpei 7 DAN ( Japonia). Shihan Keiji este dublu vicecampion la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin în 1979 respectiv, 1984, iar în anul 1990 reuşeste să treacă testul celor „100 de lupte consecutive”, fiind printre primii 15 karateka care au încheiat acest test.

Importanţa acestui stagiu este dată de faptul că reuşeste să reunească în acelaşi spaţiu practicanţii de arte marţiale, dar are totodată menirea de a promova stilul karate Kyokushin şi sportul în rândul populaţiei.

Organizatorii stagiului, ACS Kyo Fighters (Senpai Cornel Şandor 2 DAN), doresc să mulțumească pentru ajutorul acordat în vederea realizării evenimentului sportiv preşedintelui CS Tiger Budo Târgu-Mureş, Dumitru Pavel, Primăriei Târgu-Mureş şi Clubului ASA Târgu-Mureş, care le-a pus la dispoziție stadionul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE