Departe de ce se pretinde de la Liga I FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Departe de ce se pretinde de la Liga I

ASA cedează și în etapa a II-a

În penultimul meci din etapa a II-a a Ligii 1 de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut la Craiova, 1-2 și rămâne cu punctele la -6 în actualul sezon. Gazdele au deschis scorul în minutul 33 prin Nuno Rocha și au înscris golul victoriei în minutul 66, prin Măzărache, ambele reușite venind în urma unor neatenții în defensiva roș-albastră. Mureșenii au egalat la 1-1 la începutul reprizei secunde, în minutul 48, la o lovitură liberă executată de Zicu de pe partea dreaptă, mingea fiind deviată cu capul de Ivan în propria poartă.

Meciul a fost unul foarte modest, cu puține faze de poartă, unul care poate fi urmărit și în ligile inferioare. În prima repriză ASA a reușit să trimită un singur șut pe poarta lui Calancea, în minutul 9, prin Zicu, șut cu pământul din afara careului, reținut fără mari emoții de portarul oltenilor. În minutul 5 însă, Stăncioiu a fost salvat de bară la șutul de la 8 metri a lui Rambe. Echipa lui Dario Bonetti nu a reușit să lege câteva pase sau să se apropie periculos de poartă. Erorile de marcaj din defensivă au dus însă la primirea celor două goluri. În minutul 33 Nuno Rocha a finalizat din fața porții o acţiune rapidă şi spectaculoasă a oltenilor, mingea trecând înainte pe la Ivan, Popov şi Rambe, fază la care toți craiovenii implicați au fost nemarcați în careu sau în preajmă. Până la pauză Stăncioiu a fost cel care s-a opus în două rânduri majorării scorului și se spera la o schimbare la față în partea a doua.

Relansarea a fost doar iluzie

ASA avea nevoie să schimbe ceva pentru a putea spera la obținerea primelor puncte în actuala ediție, în care au pornit de la -6. Debutul reprizei secunde reaprindeau speranțele mureșenilor. Centralul Bârsan a dictat o lovitură liberă de la 17 metri, lateral dreapta de poarta lui Calancea, după un fault asupra lui Gabi Matei. Zicu a şutat direct spre poartă, iar Andrei Ivan a deviat cu capul în colțul scurt, la vinclu. Repriza a fost una mult mai slabă din punct devedere spectacular decât prima. ASA nu a mai reușit până la final să-și creeze vreo ocazie sau să expedieze vreun șut, în timp ce gazdele au reușit golul victoriei în minutul 66, când Nuno Rocha a profitat de mingea ajunsă la el după un avantaj lăsat de Bârsan în urma unui fault asupra lui Ivan şi a centrat, iar Măzărache, nemarcat, a înscris cu un şut din 6 metri. Sarcina roș-albaștrilor a fost îngreunată mai mult de primirea în minutul 82 al celui de-al doilea cartonaș galben de către Gabriel Matei, care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Măsurile care se impun la ASA devin tot mai arzătoare, pentru ca foștii vicecampioni să nu devină „ciuca bătăilor”, cum se prezintă echipa în momentul de față. Mureșenii vor avea o misiune dificilă în partida din etapa viitoare, vineri, 5 august, când debutează pe teren propriu într-o confruntare a antrenorilor italieni Dario Bonetti și Nicolo Napoli.

CSU: Calancea – Popov, Kay, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Madson (’69 Gustavo), A. Ivan, Bancu (’57 Măzărache), Nuno Rocha, Rambe (’81 Dumitraş)

ASA: Stăncioiu – G. Matei, Dobrosavlevici, Cordoș, Borza (’46 Y. Hamed), M. Constantin, E. Dică, Fl. Andre (’24-Oct. Ursu, ’74 Feketics), Zicu, Kuku, Ioniță

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE