Home / Recomandări zi de zi / Dieta cu pepene verde: slăbești 3 kilograme în 5 zile

Dieta cu pepene verde: slăbești 3 kilograme în 5 zile

Distribuie

 

Pepenele verde este de departe vedeta verii. Dolofan și plin de pulpă zemoasă și dulce, pepenele verde te poate ajuta să slăbești nu mai puțin de 3 kilograme în doar 5 zile. Cele mai multe vedete de la Hollywood țin in fiecare vară o dietă cu pepene verde, pentru a slăbi rapid si a arăta senzațional pe covorul rosu.

Cum slabesti cu pepene verde

Pepenele verde are un conținut ridicat de apa, adica peste 90% din pulpa lui reprezinta celule pline de lichid vital. Ce înseamna acest lucru? In primul rand, inseamna ca te vei hidrata optim si vei combate retentia apei in organism.

Atunci cand retii apa in tesuturi, greutatea ta corporala creste, chiar daca de vina pentru aceasta situatie nu sunt depozitele adipoase. Odata ce scapi de apa retinuta in organism din cauza proastei circulatii limfatice, corpul tau va dobandi un aspect mai tonifiat si mai suplu.

In al doilea rand, pepenele verde te va ajuta sa dobandesti rapid senzatia de satietate. Din propria experienta stii deja ca nu poti manca mai mult de doua felii generoase de pepene, intrucat te saturi. Aceasta veste este cat se poate de buna, deoarece nu vei simti nevoia sa consumi alimente nesanatoase si vei diminua mult portiile de mancare.

In al treilea rand, pulpa dulce si zemoasa a pepenelui verde este saraca in calorii. 100 de grame de pepene iti furnizeaza doar 25 de calorii, un numar infim fata de cel continut de alte alimente.

Cum ții dieta cu pepene verde

Dieta cu pepene verde dă cele mai bune rezultate atunci când este urmată ca o monodietă, adica incerci să consumi doar acest aliment câteva zile la rand. Poți tine 3 zile de monodietă cu pepene verde, iar în urmatoarele doua adaugi treptat si alte alimente sanatoase.

Insa mai exista un mod eficient de a urma dieta cu pepene. Mai exact, pe langa alimentele obisnuite, sanatoase, consumi cantitati mari de pepene, atat inainte de micul dejun, cat si inainte de pranz, cina si in locul gustarilor obisnuite.

Daca alegi varianta din urma, este recomandat sa tii cont de un aspect foarte important: pepenele verde se consuma intotdeauna separat de celelalte alimente, deoarece altfel exista riscul declansarii procesului de fermentatie, care la randul sau poate declansa alte probleme ale sistemului digestiv.

Dieta cu pepene verde nu ar trebui urmata mai mult de 5 zile, intrucat organismul tau nu primeste toate substantele nutritive, vitaminele si mineralele de care are nevoie. Asadar, 5 zile ar trebui sa fie suficiente pentru a scapa de 3 kilograme. Dupa o luna, poti repeat.

Meniu pentru dieta cu pepene verde

Mic dejun: o cana de ceai verde sau o ceasca de cafea neindulcita si 3 felii de pepene. In zilele urmatoare pepenele poate fi inlocuit cu ananas.
Gustare: pepene verde cat doresti, ca atare sau sub forma de suc
Pranz: salata de rosii si morcovi, peste la gratar, iar dupa 20 de minute o portie de pepene verde
Gustare: pepene verde cat doresti, ca atare sau sub forma de suc
Cina: legume la gratar sau la stir fry, piept de pui, iar dupa 20 de minute o portie de pepene verde.

Sursa ele.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.