Share

Home / Administratie / Reţeaua de apă şi canalizare, extinsă la Târnăveni

Reţeaua de apă şi canalizare, extinsă la Târnăveni

222Locuitorii cartierului Botorca din municipiul Târnăveni vor beneficia, în viitorul apropiat, de alimentare cu apă potabilă şi reţea completă de canalizare, proiectul de hotărâre prin care autorităţile locale vor achiziţiona lucrările respective fiind aprobat joi, 28 iulie, într-o şedinţă ordinară a Consiliului Local Târnăveni. De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe aleşii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat necesitatea şi oportunitatea realizării a încă două obiective de investiţii, „Reţea de canalizare în satul aparţinător Bobohalma” şi „Reţea de canalizare în cartierul Cuştelnic”.

Proiectul vizează, pe de o parte, alimentare cu apă potabilă a străzilor Mediaşului, Velţului, Nou şi Apicultorului pentru care studiul de fezabilitate a fost predat autorităţilor locale de reprezentanţii companiei Aquaserv, şi extinderea reţelei de canalizare pe aceleaşi patru străzi, investiţie pentru care, la fel, specialiştii companiei Aquaserv au predat studiul de fezabilitate.

Astfel, în urma aprobării necesităţii şi oportunităţii executării celor patru proiecte, Primăria municipiului Târnăveni va putea solicita finanţare şi din alte fonduri decât cele ale bugetului local. „Având în vedere că Botorca e ultimul cartier al municipiului Târnăveni care nu are încă alimentare cu apă, s-au demarat lucrările investiţiei care are ca scop alimentarea şi acestei zone cu apă potabilă. De asemenea, s-a aprobat oportunitatea şi necesitatea pentru a demara documentaţia pentru introducerea reţelei de canalizare în Botorca, Bobohalma şi Cuştelnic, proiecte foarte importante pentru dezvoltarea comunităţii din municipiul Târnăveni”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Demersuri pentru decontarea terapiei pentru copiii și adulții diagnosticați cu tulburări din spectrul autist

Deputatul PSD Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, s-a întâlnit luni, 18 …

Share
Share