Home / Slider / Se pregătește Dracula Dog Show, a XI-a ediție

Se pregătește Dracula Dog Show, a XI-a ediție

Distribuie

 

6 evenimente într-un singur weekend rezervat evenimentului Dracula Dog Show, ediția XI, 2016.

Potrivit organizatorilor, cea de-a XI-a ediție Dracula Dog Show se va desfășura în perioada 3-4 septembrie și este o ocazie rară de a dobândi prestigioase titluri de campionat în 2 zile, respectiv Calificare Crufts 2017, Campion România Unior, Campion România, Campion România Cum Laudae (R.Ch.L.) Campion România Veteran(R.Ch.V). Pentru obținerea titlului R.CH., la rasele pentru care sunt prevăzute probe de muncă în vederea omologării titlului C.A.C.I.B., solicitanții vor depune obligatoriu si certificat internațional de muncă. Informații suplimentare puteți găsi accesând www.draculadogshow.

Un număr de 850 de exemplare de câini din 30 de țări s-au înscris la Expoziţia Internaţională Canină „Dracula”, de anul trecut. Este cea mai importantă expoziţie canină din Europa de Est, manifestare organizată de Asociaţia Chinologică Mureș, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureş. Evenimentul a fost găzduit de Parcul Municipal și onorat de prezența a 5 arbitri români și 13 arbitri de mare reputație mondială din Olanda, Malaiezia, San Marino, Georgia, Turcia, Australia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Rusia. Peste 150 de rase omologate internațional au fost prezentate și arbitrate în cadrul celor 4 expoziții naționale și 2 expoziții internaționale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg de Crăciun la Târgu Mureș

Distribuie Târgul de Crăciun se inaugurează, la Târgu Mureș, în prezența lui Moș Crăciun, în …