Steakhouse – un nou restaurant în centrul Târgu Mureșului! gastronomie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6052 Vizualizări

Steakhouse – un nou restaurant în centrul Târgu Mureșului!

În spațiul în care a funcționat multă vreme fostul “Vagonul », găsiți acum un nou restaurant. Steakhouse este o provocare pentru amatorii de delicii culinare scandinave, bazate pe carne de vită, dar din meniu nu lipsesc nici preparate tradiționale gătite cu ingrediente proaspete.

Renovat integral, cu gust, într-un stil clasic-modern, restaurantul Steakhouse are o capacitate de 70 de locuri. Puteți servi aici meniul zilei, între orele 12-17, sau, dacă aveți de sărbătorit un eveniment, beneficiați de o atmosferă intimă și plăcută.IMG_2432 Exterior
Restaurantul, amplasat pe strada Artei, lângă cinema Arta, este propunerea unui mureșean care aduce din Suedia, din proprie experiență, rețete scandinave, al căror ingredient principal este mușchiul de vită.
Despre preparate, proprietarul restaurantului ne spune că sunt pregătite cu mare atenție, din produse proaspete, sănătoase, fără adaosuri artificiale.Interior 1
Meniul zilei, care nu este bazat numai pe produse din carne de vită, este sățios și gustos, având în fiecare zi desert. Calitatea ingredientelor este prioritară și la meniul zilei.
Pentru amatorii de specialități, restaurantul poate oferi preparate din mușchi de vită asezonate cu sosuri speciale, pregătite în restaurant, după rețete din țările scandinave. Aici, propietarul restaurantului, care este și bucătarul șef, are avantajul experienței dobândite în Suedia.
De la bar puteți servi o cafea foarte bună, băuturi și diverse cocktailuri răcoritoare.IMG_2444 IMG_2584
În luna acesta, Steakhouse funcționează după un program de vară, între orele 12 și 17, urmând să își modifice programul în toamnă.
Pe scurt, o propunere atractivă pentru cei care caută mâncăruri gustoase, sănătoase și un mediu plăcut, liniștit.
Vă invităm să treceți pragul noului restaurant Steakhouse !IMG_2439 IMG_2510

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!