Cai la păşunat, pe domeniul public Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Cai la păşunat, pe domeniul public

222Întrucât în ultima perioadă, pe raza municipiului Târgu-Mureș s-au înmulțit sesizările referitoare la încălcarea normelor legale în vigoare cu privire la lăsarea în libertate a animalelor, fără supraveghere, cadrele Direcției Poliția Locală au acționat pentru supravegherea acestui fenomen.

Astfel,  în data de 27 iulie 2016, un cetăţean domiciliat pe strada Remetea nu a luat măsuri de supraveghere a animalelor, care au pătruns în grădina unui vecin, motiv pentru care susnumitul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu Legea nr. 61/1991republicată, articolul 2/17, cu suma de 200 lei.

De asemenea, o serie de sesizări prin intermediul Dispeceratului Integrat de Urgență 112 au semnalat faptul că în zilele de 24 și 26 iulie 2016, mai multe cabaline se aflau în spațiul verde din proximitatea blocurilor de locuințe aflate pe străzile Transilvania, Banat și în cartierul Belvedere. „În consecință, agenții Direcției Poliția Locală au intensificat monitorizarea zonei respective, iar în data de 28 iulie 2016 au depistat un număr de şapte cai lăsați fără supraveghere la pășunat, pe domeniul public”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

După efectuarea verificărilor, au fost identificați cei doi proprietari, domiciliați în Valea Rece, care au fost sancționați contravențional, în conformitate cu Legea nr. 61/1991republicată, articolul 2, cu amendă în cuantum de 200 lei fiecare și somați să respecte normele legale privind lăsarea în libertate a animalelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE