Share

Home / Social / Lemn în valoare de aproape 7.000 de lei, confiscat de poliţişti

Lemn în valoare de aproape 7.000 de lei, confiscat de poliţişti

444Poliţiştii Secției nr. 8 Petelea au oprit în trafic miercuri, 3 august, pe DJ.153/C, în localitatea Zimţi, comuna Ibăneşti, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Ibăneşti.

Conducătorul ansamblului de vehicule, transporta material lemnos care nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise pe avizele de însoţire a materialului lemnos. „Conducătorul auto fost condus la bariera Fâncel, unde împreună cu poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Mureş şi a reprezentantului Gărzii Forestiere Braşov întreaga cantitate de material lemnos a fost numărată, măsurată şi cubată. În urma activităţilor desfăşurate, a reieşit cantitatea de 27,263 metri cubi lemn rotund răşinos – molid, cantitate care nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în avizele de însoţire, motiv pentru care a fost confiscată şi predată în custodie angajaţilor Ocolului Silvic Fâncel. Valoarea materialului lemnos a fost estimată la 6.750 de lei. Bărbatul a fost sancționat în conformitate cu prevederile articolului 19, alineatul 1, litera b, din Legea 171/2010”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vacanţă în siguranţă! Pe scurt despre siguranţa în traficul rutier

Nu doar în vacanţă, ci în fiecare zi, educaţia rutieră este educaţie pentru viaţă. Aşa …

Share
Share