Share

Home / Sport / Măsuri de ordine la meciul dintre ASA Târgu-Mureş şi CSMS Iaşi

Măsuri de ordine la meciul dintre ASA Târgu-Mureş şi CSMS Iaşi

111Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, va asigura vineri, 5 august, cu un efectiv de aproximativ 50 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele ASA Târgu Mureş şi CSMS Iași, meci din Liga I de fotbal.

Meciul va debuta la ora 21.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu-Mureş, iar în şedinţa tehnică, dintre reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei, clubului ASA Târgu-Mureş, s-a stabilit gradul – mediu – de risc al meciului, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică  pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive. “Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului ASA Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târgu-Mureş şi Poliţia Locală”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, pucrător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

De asemenea, reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş reaminteşte spectatorilor că, în conformitate cu Legea nr. 4/2008 modificată şi completată privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, este interzis:

– accesul în incinta arenei sportive în stare vădită de beţie, introducerea în stadion de băuturi alcoolice, materiale pirotehnice indiferent de categorie, ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;

– afişarea de simboluri, sloganuri ori texte cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminării de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate;

– pătrunderea pe suprafaţa de joc, aruncarea cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, deteriorarea sau distrugerea mobilierului din incinta arenei sportive, împiedicarea acţiunii forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice, etc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Seniorii șahiști de la Juvens, învingători la Bușteni

Cinci componenți ai secției de șah a Clubului Sportiv Juvenes Târgu-Mureș au participat cu rezultate …

Share
Share