Accident cu un mort şi un rănit în Lunca Bradului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 888 Vizualizări

Accident cu un mort şi un rănit în Lunca Bradului

222O femeie de 80 ani a decedat şi alte trei persoane, printre care se numără şi un copil, au fost rănite într-un accident rutier produs în satul Neagra, din comuna Lunca Bradului, judeţul Mureş.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, în accident au fost implicate două autoturisme, iar primele cercetări arată că acestea s-ar fi ciocnit frontal, după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens.
În urma impactului, o femeie de 80 ani a decedat, iar trei persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată. La faţa locului s-a deplasat o autoutilitară de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie Topliţa a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.
Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că un bărbat a fost descarcerat, suferind nai multe traumatisme, şi a fost preluat de o ambulanţă de la Târgu-Mureş. De asemenea, un copil de 10 ani, cu suspiciune de fractură la un picior, a fost preluat de un echipaj SMURD din Harghita, iar celui de-al treilea bărbat rănit i-a acordat primul ajutor un echipaj de la Ambulanţa Mureş. Toţi cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş.
Alina Ciobotariu a precizat că atât femeia decedată, cât şi cei trei răniţi erau ocupaţi ai aceluiaşi autoturism.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE