Horoscop 5 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 505 Vizualizări

Horoscop 5 august

 

Horoscop 2016 LEU – Ati putea pleca de azi la odihna, la tratament, la distractie si va-ntoarceti peste cateva zile, gata refacuti. Program incarcat, o sa alergati in mai multe directii ca sa rezolvati atat probleme de serviciu, cat si personale, sa faceti aprovizionarea, sa pregatiti un eveniment festiv pentru maine, poimaine.

Horoscop 2016 FECIOARA – Noutati in sfera sentimentala, va cauta cineva care vrea sa va scoata la masa, la o cina romantica, la un spectacol. Invitatie la drum, la o pensiune, un hotel intr-o statiune montana sau la malul marii, o sa va oferiti un mini concediu sa va incarcati plamanii cu aer proaspat.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa treaca diseara cineva pe la voi in vizita si o sa va faca bine sa stati la o parola, sa descarcati tensiunile acumulate. Niste oameni conteaza pe contributia voastra la o activitate care s-ar incheia mult mai repede daca o sa dati si voi o mana de ajutor.

Horoscop 2016 SCORPION – O sa realizati cat de mult ii pasa de voi fiintei iubite si surpriza o sa va ia pe nepregatite pentru ca ati crezut ca relatia s-a-ncheiat. Se observa cheltuieli suplimentare poate pentru ca vreti sa-i faceti o surpriza unei persoane pe care o iubiti, organizati un party aniversar sau faceti o tratatie de placere, pur si simplu.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va pot intra niste bani si o sa-i rulati pana n-o sa mai ramaneti cu mare lucru, mai ales daca plecati intr-o excursie. O sa puteti aduna cele cateva semnaturi de care-aveati nevoie si o sa fiti cu totul pragatiti pentru luni cand o sa dati drumul unui nou proiect.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Sefii s-ar putea sa aiba ganduri mari cu voi si sa va puna intr-o postura care sa va aduca satisfactii profesionale, mai lasati-i un pic. Posibila negociere sa obtineti un post mai bun sau un salariu pe masura eforturilor depuse sau poate vindeti ori cumparati ceva si va targuiti la pret.

Horoscop 2016 VARSATOR – Vi se aproba o reesalonare a ratelor, un salariu, doua, in avans, ceva care v-ar scoate dintr-o incurcatura financiara. Un castig banesc, vi se dau niste bani din urma sau e zi de salariu, poate fi si creditul pe care l-ati cerut unei banci, se-aduna ceva bani la bugetul familiei.

Horoscop 2016 PESTI – S-ar putea sa primiti un cadou, e ceva care va place si care arata cat de mult va pretuieste acea persoana. O sa fiti solicitati de catre cei din conducere sa luati parte la un eveniment social, poate e un spectacol, sau se tine vreo conferinta, se-mpart premii, sau e un team building.

Horoscop 2016 BERBEC – Va puteti interesa la banca de un credit pentru casa ori alte nevoi personale si sa alegeti varianta cu dobanda mai mica si pe termen mai lung. E posibil sa va refaceti o casnicie, sa va-mpacati cu cineva care a avut motiv sa dispara din viata voastra si relatia isi va urma cursul firesc.

Horoscop 2016 TAUR – Ar mai fi o sansa sa va impacati cu cineva cu care erati pe punctul de a va separa si sa va-ntelegeti de-acum incolo. Vi se cere ajutorul, unul dintre parinti sau socri e bolnav, are nevoie de hrana, medicamente trebuie dus la doctor si o sa va ocupati de tot ce e nevoie.

Horoscop 2016 GEMENI – Ati putea pleca intr-o plimbare, chiar si in afara tarii si o sa va refaceti din toate punctele de vedere ca sa puteti munci la capacitate maxima. Se poate sa primiti unda verde la un proiect care-o sa v-aduca, in sfarsit, satisfactii profesionale, dar nu peste noapte, ci dupa multa munca.

Horoscop 2016 RAC – Poate veti lucra si in particular ca sa faceti rost de bani si-o sa faceti fata eforturilor. O sa urmeze o perioada incarcata la serviciu si poate reusiti, pana luni, sa va trageti sufletul, sa va odihniti, sa va si distrati, sa reveniti cu forte proaspete.

Sursa stirile protv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE