Home / Sanatate / Curs pentru asistenții medicali care îngrijesc pacienți critici

Curs pentru asistenții medicali care îngrijesc pacienți critici

Distribuie

Fundația pentru SMURD a anunțat pe site-ul propriu că la Centrul Național de Pregătire în Asistență Medicală de Urgență din Târgu-Mureș are loc, în perioada 22 – 23 septembrie, între orele 08.00 – 18.30, un curs de terapie intensivă de bază pentru asistenții medicali care îngrijesc pacienți critici. Potrivit site-ului fundației, subiectele discutate cuprind: evaluarea de bază a pacientului critic, recunoașterea și conduita în cazul șocurilor, fiziologia de bază a aparatului respirator, managementul căilor aeriene, ventilația mecanică, ventilația non-invazivă – moduri și setări, îngrijirea pacientului ventilat mecanic, evaluarea neurologică de bază a pacientului critic, fiziologia de bază a sistemului cardiovascular, gazele ateriale – interpretare de bază, monitorizarea hemodinamică de bază, resuscitarea cardio – pulmonară, aritmii cardiace letale, transportul pacientului critic etc. Totodată, cursul conține prezentări teoretice și ateliere practice. Taxa de participare este 200 de lei, iar în acești bani sunt incluse și 2 pauze de cafea, un prânz și suportul de curs tipărit. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0723-388.809 sau la adresa de e-mail: hajnal.vass@fundatiapentrusmurd.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.