Horoscop 8 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 529 Vizualizări

Horoscop 8 august

 

HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Din acest motiv, sunteti indispus si puteti deveni irascibil. Pastrati-va calmul si ascultati sfaturile prietenilor!

HOROSCOP 8 august TAUR. Dimineata s-ar putea sa fiti agitat din cauza unor schimbari care survin la serviciu. Va sfatuim sa nu va iesiti din fire, altfel riscati sa va complicati situatia. Fiti calm cu persoana iubita! Nu are rost sa va certati pentru nimicuri.

HOROSCOP 8 august GEMENI. Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneti la suflet! Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Astmosfera in familie este foarte buna.

HOROSCOP 8 august RAC. S-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten. Va sfatuim sa fiti mai prudent decat de obicei. Amanati investitiile! Dupa-amiaza, o ruda bolnava va cere un imprumut. Va linistiti spre seara, in mijlocul familiei.

HOROSCOP 8 august LEU. Nu este recomandabil sa va puneti mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Dimineata apar mai multe evenimente neprevazute, care va strica planurile. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Micile probleme se rezolva rapid si, spre seara, va recapatati buna dispozitie.

HOROSCOP 8 august FECIOARĂ. Astazi este indicat sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Dimineata s-ar putea ca o ruda sa va ceara un imprumut. Va sfatuim sa nu o refuzati, daca puteti. Spre seara, un prieten va da o veste buna in legatura cu un examen.

HOROSCOP 8 august BALANŢĂ. Sunteti nervos si aveti tendinta sa-i criticati pe toti cei din jur. Va sfatuim sa va temperati, ca sa nu va indepartati prietenii. Aflati ca veti primi vizita unei rude din alta localitate. S-ar putea sa incepeti pregatirile pentru concediu.

HOROSCOP 8 august SCORPION. Se pare ca va simtiti obosit si fara chef de munca. Va recomandam sa amanati deciziile importante si sa va dedicati unor activitati de rutina. Ar fi bine sa va relaxati si sa acordati mai mult timp odihnei. Nu provocati discutii in contradictoriu!

HOROSCOP 8 august SĂGETĂTOR. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu va lasati prada melancoliei! Puteti avea spor la treburi casnice. Va recomandam sa fiti mai atent cu partenerul de viata.

HOROSCOP 8 august CAPRICORN. Nu va convine nimic si va enervati foarte usor. Aveti tendinta sa cautati cearta cu lumanarea, sub diferite pretexte. Nu faceti din tantar armasar! Cu calm si rabdare, totul se poate rezolva usor.

HOROSCOP 8 august VĂRSĂTOR. Dimineata, o ruda apropiata va da o veste neplacuta. Nu va ingrijorati! Problemele sunt trecatoare. Va sfatuim sa evitati orice discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Este recomandabil sa amanati intalnirile importante.

HOROSCOP 8 august PEŞTI. S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca vi se pare ca a cheltuit cam mult. Ar fi bine sa tineti cont si de dorintele sale. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Odihniti-va si evitati activitatile solicitante!

Sursa eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE