Polițiștii mureșeni, acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Polițiștii mureșeni, acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale

 

În perioada 5-7 august, polițiștii mureşeni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea și combaterea activităţilor infracţionale în zona cluburilor și barurilor, pentru prevenirea și combaterea activităţilor infracţionale.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, la activități au participat 378 de poliţişti şi au fost efectuate 101 acțiuni și controale, dintre care 78 în domeniul ordinii publice și 23 pe linie de investigații criminale.

În acest sens, polițiștii au constatat 23 de infracţiuni (10 judiciare şi 13 de altă natură) și au aplicat 442 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 109.410 lei.

Dintre acestea, 143 sunt prevăzute de legea sancționării faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice, 11 sunt prevăzute de legea privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și alte 6, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE