Share

Home / Administratie / Sancţiuni aplicate de jandarmi

Sancţiuni aplicate de jandarmi

111Jandarmii Grupării Mobile Târgu-Mureş au constatat  în weekend-ul care a trecut 19 fapte contravenționale care contravin încălcării unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și patru fapte de natură penală. “Lucrători de la Compartimentul Prevenire Fapte Antisociale au desfășurat, pe toată perioada manifestărilor, activități de prevenire a criminalității stradale, începând de la cele de prevenire a furturilor din genți și buzunare, până la cele de consum de băuturi alcoolice sau substanțe interzise, fiind distribuite flayere cu mesaje și conținut informativ specific. Totuși, în weekend-ul ce a trecut au existat fapte care au încălcat anumite norme de conviețuire socială și activități de comerț neconforme cu actul legislativ, pentru care jandarmii au luat act, fiind sancționate un număr de 19 persoane cu avertismente scrise și amenzi în valoare totală de 3.700 lei, cu preponderență, fapte prevăzute de Legea 61/1991 și Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicite”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupăriid e Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Agenția Națională a Funcționarilor Publici Mureș angajează

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante …

Share
Share