Horoscop 9 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 584 Vizualizări

Horoscop 9 august

 

Berbec – Priviţi lucrurile cu pragmatism. Ziua începe bine, iar rezolvarea unei probleme se îndreaptă în direcţia corectă.

Taur – Nu vă lăsaţi doborât de o simplă piedică, pentru că veţi regreta mai târziu slăbiciunea de acum. Prin urmare, mobilizaţi-va forţele şi luptaţi, orice s-ar întâmpla.

Gemeni – Nişte evenimente sau conflicte din interiorul anturajului vă obligă să vă regândiţi poziţia. Se agravează concurenţa, lupta pentru putere şi dominare.

Rac – Nu va bazaţi pe sfatul unui prieten care nu e la curent cu ceea ce se întâmplă. El vorbeşte doar din instinct, fără o bază concretă sau experienţă.

Leu – Străduiţi-va să acţionaţi cu prudenţă, pentru a preveni un scandal la locul de muncă, în grupul de prieteni sau în alte relaţii importante pentru voi. Poziţia voastră se va consolida după participarea la rezolvarea problemelor, prilej pentru a vă demonstra competenţele.

Fecioara – Dacă nimeni nu va încurajează, înseamnă că nu va aflaţi în mediul adecvat pentru obiectivele propuse. Căutaţi alt grup de colaboratori, ieşiţi din spaţiul  în care aţi nimerit. Sunteţi plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, dar orice contex rigid şi ostil, vă va bloca.

Balanţă – Ieşiţi din zona de confort. Veţi observă că oamenii sunt mult mai receptivi la sentimentele voastre, mai sensibili, mai emoţionali. Multe pot fi transmise cu o privire, o clipire, sau o îmbrăţişare lungă. Lăsaţi-i pe ceilalţi să ştie că îi ascultaţi.

Scorpion – O zi plină de acţiuni dinamice, unde va trebui să căutaţi o soluţie, răspunsuri, să îndepliniţi promisiunile celor din jur. Interesele altora vă pot determina să uitaţi, temporar, de ale voastre.

Săgetător – Primiţi o veste bună, care vă face fericit  şi vei simţi nevoia să o împărtăşiţi tuturor. Telefoanele vor zbârnâi toată ziua, soneria apartamentului sună mereu, iar întâlnirile sunt la ordinea zilei.

Vărsător – Traversaţi o perioada cu destule retrictii. Aveţi multă treaba şi griji, care nu vă fac nicio plăcere, dar de care nu puteţi fugi. Nu faceţi efort fizic exagerat, trebuie să aveţi grijă de sănătate.

Peşti – Trebuie să suportaţi anumite lucruri, pentru a va păstra poziţiile. Şefii şi-ar putea modifica nemotivat deciziile, uitând de unele promisiuni. Schimbările nu sunt, în momentul de faţă, benefice.

sursa

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE