Spectacole petru turiştii din Sovata Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 789 Vizualizări

Spectacole petru turiştii din Sovata

1Zecile de mii de turişti care vizitează staţiunea Sovata în sezon au parte de un cadou inedit. Pe lângă frumuseţile zonei, ei pot admira şi o serie de spectacole artistice oferite de municipalitate.

Muzică, dans, sport teatru sunt câteva dintre tematicile propuse de Primăria Sovata turiştilor care vizitează cunoscuta staţiune mureşeană.

Practic, în fiecare seară de weekend, în parcul din apropierea Lacului Ursu, lângă frumoasa fântână arteziană care atrage turiştii, se desfăşoară momente artistice puse la cale de municipalitate. Fie că e vorba de muzică populară sau uşoară, dansuri sau alt fel de momente artistice, numeroşii turişti aflaţi în staţiune urmăresc cu atenţie spectacolele. Spre exemplu, la finalul săptămânii trecute, show-ul a avut ca protagonist o fanfară locală. Numeroşii turişti care s-au adunat în parcul din centrul Staţiunii Sovata au urmărit cu interes spectacolul şi au aplaudat fiecare prestaţie muzicală a trupei.

„Încercăm să le oferim turiştilor, celor care vizitează oraşul nostru, momente frumoase, pe care să le păstreze în suflet. În general sunt spectacole cu muzică şi dansuri specifice zonei”,  a spus primarul oraşului Sovata , Fulop Laszlo, referindu-se la programul artistic de weekend. Edilul din Sovata a mai spus că spectacolele vor dura atâta timp cât va fi inters din partea turiştilor.

2

3

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE