Horoscop 10 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 541 Vizualizări

Horoscop 10 august

 

Berbec – Staţi de vorba şi discutaţi numai cu partenerii verificaţi şi nu planificaţi activităţi care necesită cheltuieli importante. Dacă v-aţi obosit în ultimul timp, starea de sănătate îşi va spune cuvântul. Daţi voie organismului să se odihnească.

Taur – Nu uitaţi să faceţi ce vă place: să mâncaţi ceva bun, să vă plimbaţi într-un loc plăcut, să citiţi o carte.

Gemeni – Nimeni nu are chef de discuţii. E mai bine să vă revizuiţi programul zilei şi să vă ocupaţi de probleme serioase, amânate până acum. Consumaţi produse de calitate, petreceţi mai mult timp în aer liber.

Rac – Nu puneţi la suflet micile răutăţi, ci apelaţi mai degrabă la o glumă sau la o ironie, care  vă va dezarma inamicii. Nu prea suportaţi să vedeţi că unii au reacţii absurde la afirmaţiile dumneavoastră, dar reuşiţi să vă amuzaţi.

Leu – O zi complicată. Atenţie sporită pe toată durata ei, indiferent de activitatea pe care o prestati. Este posibil să fiţi păcălit şi minţit, la fel cum este posibil să pierdeţi ceva sau să comiteţi o eroare.

Fecioara – Principiile voastre sunt de neclintit şi credeţi în ele până în pânzele albe, aşa încât e normal să fiţi revoltat când că unii le critică, le pun la îndoială sau nu le respectă. Luptaţi pentru a va face auzit, pentru că sunt principii sănătoase, care merită scoase mai mult în lumina.

 Balanţă – Se anunţă o zi liniştită. Faceţi numai ce trebuie. O perioada bună pentru odihnă. Cei din jur nu vor dori să va scoată din sărite. Se conturează situaţii, lucruri şi informaţii de care aveţi nevoie.

Scorpion – E momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor fi din belşug, totul e să proftati din plin de ele! Prietenii vă invită în oraş, rudele la ţară sau în natură, colegii…la bere.

Săgetător – „Măsoară de trei ori înainte de a tăia o dată” – o abordare pe care trebuie să o folosiţi în toate situaţiile care vor apărea pe parcursul zilei. Iar acolo unde se vor ivi pe neaşteptate noi variante de alegere, aveţi încredere în partenerii vechi, dar mai verificaţi odată datele problemei.

Capricorn – Vă puteţi ocupă de probleme financiare. Aveţi şanse să redresati bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi.

Vărsător – Aveţi multe de rezolvat, ceea ce înseamnă că, înainte de toate, trebuie să vă stabiliţi clar priorităţile. S-ar putea să vă ocupaţi şi de o problema urgenţă a unei persoane dragi din familie.

Peşti – Situaţiile curente s-ar putea complica. Nu trebuie însă să rezolvaţi astăzi nimic, să negociaţi, sau să completaţi documente. Nu sunt indicate nici schimbările în carieră. Mai aşteptaţi, cu răbdare, un timp.

sursa: radioconstanta.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE