Share

Home / Slider / Rezultatele provocării 100Tracks Adventure

Rezultatele provocării 100Tracks Adventure

 

În perioada 23 – 30 iulie, Ibănești a fost capitala off-road-ului românesc. 100Tracks Adventure a propus echipajelor înscrise în competiție peste 600 km de traseu la clasa SOFT, distanță împărțită în 6 zile de concurs. Echipajele de la clasa TRIP au avut peste 900 km de traseu, kilometri ce au fost parcurși de-a lungul a șase zile de competiție.

Potrivit informațiilor furnizate de Constantin Ciobanu, ofițer de presă 100Tracks Adventure, evenimentul a însumat șase etape din campionatul de off-road 100Tracks. După opt etape din campionatul 100Tracks, clasa SOFT este condusă de Dorin Toma – pilot, iar clasamentul copiloților este dominat de Bogati Tihamer.

Clasa TRIP la secțiunea pilot este condusă de Claudiu Ursa, în timp ce la secțiunea copilot prima poziție este ocupată de Crișan Lavinia.

100Tracks Adventure a adus două noi provocări echipajelor de la clasa TRIP. Între 28 și 30 iulie, echipajele au punctat și în cupa Adventure Challenge CUP. O competiție desfășurată pe traseele clasei TRIP, după aceleași reguli. Rezultatele din Adventure Challenge CUP nu au influențat rezultatele din campionatul 100Tracks, a fost doar o provocare nouă adusă concurenților.

Podiumul Adventure Challenge CUP de la 100Tracks Adeventure

Locul 1 – Echipaj 25 Claudiu Ursa/ Crisan Lavinia
Locul 2 – Echipaj 68 Retegan Tudor/ Golban George
Locul 3 – Echipaj 37 Vali Voicu/ Ioana Clonța

Tot în intervalul 28-30 iulie s-a desfășurat la 100Tracks Adventure o competiție monomarcă destinată echipajelor înscrise în concurs cu o Dacia Duster.

Duster CUP a adunat la start șapte echipaje extrem de competitive, lucru confirmat și de poziția a doua pe podiumul Adventure Challenge CUP a unui echipaj Duster.

Podiumul Dacia Duster CUP de la 100Tracks Adventure

Locul 1 – Echipaj 68 Retegan Tudor/ Golban George
Locul 2 – Echipaj 78 Dorobantu Cristian/ Onac Ana-Maria
Locul 3 – Echipaj 67 Vlad Sebastian

100Tracks Adventure în 400 de secunde video – https://www.youtube.com/watch?v=rGN5-RjaEMI

Următorul eveniment 100Tracks va fi găzduit de Sibiu – TRIP Challenge Sibiu în 7-8 octombrie.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă o casă inundată la Târnăveni

Astăzi, 15 iulie, cu puțin timp înainte de ora 12.00, a fost inundată o nouă …

Share
Share