Examenul de definitivat 2016. Au fost publicate rezultatele de la proba scrisă Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 900 Vizualizări

Examenul de definitivat 2016. Au fost publicate rezultatele de la proba scrisă

examenul de definitivat rezultateInspectoratul Școlar Județean Mureș a publicat pe site-ul instituție rezultatele obținute de candidați la proba scrisă a Examenului național de definitivat. Tabelul cu rezultatele poate fi accesat pe site-ul edums.ro (aici).
Examenul național de definitivat în învățământ – sesiunea 2016 a avut loc în data de 4 august 2016, de la ora 10.00, la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” și la Gimnaziul „Europa”, în Târgu-Mureș.

253 de candidați așteptați, mai puțini de 200 prezenți

În 4 august, au fost așteptați să susțină Examenul național de definitivat în învățământ 253 de candidați. În tabelul publicat de ISJ Mureș sunt trecute rezultatele obținute de aproximativ 190 de candidați. Dintre aceștia 32 sunt la a treia încercare, 62 – la a doua, ceilalți – 159, susțin examenul pentru prima dată, conform datelor oferite de ISJ Mureș.  Examenul e important pentru toți candidații, dar mai cu seamă pentru cei care-l repetă. Candidații au șansa de a se înscrie doar de trei ori pentru acest examen, iar pentru a-l trece trebuie să obțină cel puțin nota 8. „Subiecul este unic la nivel național, pe discipline”, a precizat Ștefan Someșan, inspector școlar general. „Cei care pică de trei ori acest examen, își pierd titularizarea. Anul trecut am avut 8 cazuri la nivelul județului Mureș”, a adăugat Ștefan Someșan.  „Anul trecut doar puțin peste jumătate dintre candidații din județul Mureș au promovat acest examen”, a mai spus Inspectorul Școlar General.

104 dintre candidați au obținut cel puțin nota 8

Mai mult de jumătate dintre candidații care au susținut proba scrisă a Examenului național de definitivat în învățământ au obținut cel puțin nota 8. Conform tabelului publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean 104 dintre profesori au obținut o notă mai mare sau egală cu 8, dintre aceștia 33 reușind să obțină note între 9 și 10. Cea mai mare notă a fost 9,95 și a fost obținută de Imola Andrea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE