Home / Slider / 10 pentru siguranţă! Cum să fii un bun părinte?
young family

10 pentru siguranţă! Cum să fii un bun părinte?

 

Polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, abordează ultima temă din cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei “10 pentru siguranţă!”, cea care le încununează şi le sintetizează pe celelalte,”Cum să fiu un părinte bun?”

Deseori părinţii se declară depăşiţi în diverse situaţii cu copiii lor…”nu ştiu ce să mai fac” auzim destul de des.  Dacă eşti prea sever nu e bine, prea îngăduitor nici aşa. Vremurile s-au schimbat, copiii odată cu ele, iar vechile “metode” nu se mai prea potrivesc.

Pentru cei ce doresc să fie buni părinţi şi simt nevoia de puţin sprijin, Centrul de consiliere pentru părinți al Organizaţiei Salvati Copiii Filiala Mureş le stă la dispoziţie cu servicii gratuite! Pot fi contactați la nr. 0265250121, mobil 0754973512, fax 0265250128 sau pe e-mail mures@salvaticopiii.ro .

Aici se oferă suport şi asistenţă părinţilor preocupaţi de educaţia copiilor lor. Misiunea lor este de a sprijini părinţii să dezvolte un mediu de viaţă sănătos, echilibrat, care să asigure confortul emoţional al copiilor şi al familiei. Echipele multidisciplinare sunt formate din psihologi, psihopedagogi, psihiatri, asistenţi sociali şi asistenţi medicali cu specializare în psihologia copilului şi adolescentului şi în promovarea sănătăţii mentale, emoţionale şi sociale. Ele îşi propun să vină în sprijinul părinţilor, oferind soluţii în funcţie de nevoile familiei şi ajută la reducerea frecvenței comportamentelor dificile ale copiilor şi înlocuirea cu altele dezirabile.

Campania „10 pentru siguranţă!” a avut ca scop reamintirea unor măsuri pentru siguranţa copiilor, a familiei. Timp de 10 zile (4-12 august) polițiștii au adus în atenţia mureșenilor 10 sfaturi, pentru ca familiile din comunitatea noastră să primească nota 10 la lecţia siguranţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Copiii din Cuieșd (Pănet) iubesc natura

La Cuieșd, comuna Pănet, împreună cu preșcolarii și elevii din cinci clase ai Școlii Gimnaziale …