Share

Home / Primaria Targu Mures / FOTO: Grădina Zoo şi Parcul de la Platoul Corneşti, puncte de atracţie turistică

FOTO: Grădina Zoo şi Parcul de la Platoul Corneşti, puncte de atracţie turistică

1Pragul Grădinii Zoologice este trecut în această perioadă de mii de vizitatori, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Astfel, Grădina Zoologică din Târgu Mureş rămâne în continuare unul dintre cele mai importante puncte de atracţie turistică din municipiu. Alături de Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” şi Platoul Corneşti, Grădina Zoologică vine şi întregeşte peisajul agrementului şi bunei dispoziţii pentru orice vizitator interesat să vadă sau să revadă diferite specii de animale, unele dintre ele unice în România. „Se fac eforturi şi pe viitor ca această „Grădină…” să rămână un punct de reper important pe harta turistică a oraşului, în aşa fel încât o dată ce turistul i-a călcat pragul să devină tentat să mai revină şi altădată.  Menţionăm că preţul unui bilet de intrare este de 3 lei – copii, elevi, studenţi, pensionari, respectiv 15 lei pentru adulţi. Mai există şi varianta biletului familial, situaţie în care doi adulţi însoţiţi de doi copii vor achita 32 de lei, respectiv doi adulţi şi până la 5 copii vor plăti 35 de lei. Nu în ultimul rând, preţul unui abonament pentru întreg anul 2016 este de 30 de lei la copii şi 75 de lei pentru adulţi”, se arată într-un comunicat de presă.

Programul de vizitare este cuprins între orele 9.00 – 19.00. „La „doi paşi” de Grădina Zoologică, se impune în faţa vizitatorului  măreţul parc de joacă cu atât de mult aşteptate şi interesante obiecte de joacă pentru copii. Atât în timpul săptămânii, dar mai ale în week-end, Platoul Corneşti este pur şi simplu „asaltat” de târgumureşeni, dar, în egală măsură, şi de turiştii care poposesc preţ de câteva ceasuri în aceste locuri, adevărate oaze de tihnă şi recreere”, se mai menţionează în comunicat.

2

3

4

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

431 de milioane de lei pentru unităţile administrativ-teritoriale din Mureş! Vezi cum s-au repartizat banii!

Consilierii județeni au votat vineri, 22 martie, în cadrul unei ședințe extraordinare, repartizarea sumei de …

Share
Share