Horoscop 12 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 626 Vizualizări

Horoscop 12 august

 

Berbec

Unul dintre amicii tăi vrea să poarte o discuție cu tine, însă tu nu prea ai timp de asta, sau nu vrei să îți faci timp. Ar trebui să te gândești de două ori înainte să refuzi, ai putea regreta mai târziu.

Taur

Mintea ta zboară la aspecte legate de viața ta sentimentală. Acest lucru va încetini ritmul de muncă. Ai grijă cine observă ceea ce se petrece, ai putea fi mustrată din această cauză, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești.

Gemeni

Chiar dacă uneori ți-e „poftă” să riști, azi te vei lăsa cam greu convinsă să te implici într-o activitate care să îți satisfacă această poftă. Informațiile primite nu sunt unele convingătoare, sau poate nu reușești tu să le înțelegi așa cum ar trebui.

Rac

Depui un efort destul de mare pentru a te asigura că proiectul la care lucrezi va avea parte de finalul la care speri. Cu siguranță nu vei avea o zi ușoară și nici strestul nu este exclus din ecuația zilei de azi.

Leu

Colegii tăi reușesc azi doar să te întrerupă din munca pe care o ai de făcut, iar acest lucru te va scoate din sărite. Încearcă să nu te lași condusă de nervi și nu acționa într-un mod pe care l-ai regreta amarnic ulterior.

Fecioară

Reușești să faci ceva ce te duce pe culmile succesului. Ar fi bine să te pregătești să primești o mulțime de laude și chiar și o recompensă financiară. Totul va fi foarte emoționant.

Balanță

Ar fi bine ca azi să acorzi mai multă răbdare, la toți și la toare, și să nu accelerezi lucrurile pe care le ai de făcut. Urmează ceva ce necesită multă atenție și iscusință, așa că ai grijă atât la vorbe cât și la comportament.

Scorpion

Un aspect ce ține de trecut va reuși să îți lumineze ziua de azi. Chiar dacă credeai că este unul dintre cele mai nasoale lucruri care ți se putea întâmpla, se pare că nu este chiar așa și vei avea un reper bun după care să îți ghidezi acțiunile de azi.

Sursa yve.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE