Share

Home / Cultură / „Noua Dramaturgie” la Tîrgu-Mureș! „Capu’ de bizon”, „Orele” și „Planeta”, în curând la Teatru 74
Noua dramaturgie, Teatru 74

„Noua Dramaturgie” la Tîrgu-Mureș! „Capu’ de bizon”, „Orele” și „Planeta”, în curând la Teatru 74

Teatru 74Gândită și dezvoltată de Asociația Independent Teatru-Liga în parteneriat cu Teatru 74, tabăra de creație teatrală „Noua Dramaturgie” are loc între 1 iulie și 30 octombrie 2016, la Teatru 74.

Trei premiere la Teatru 74

Scopul taberei de creație este realizarea a următoarelor trei spectacole. Primul, la care se lucrează în această lună, este „Capu’ de bizon”, de David Mamet, în regia lui Theodor Cristian Popescu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Nicu Mihoc, Theo Marton și Dan Rădulescu. Textul a fost tradus de Bogdan Budeș, iar scenografia spectacolului este semnată de Bogdan Spătaru. Al doilea spectacol care va fi realizat în cadrul taberei de creație teatrală „Noua Dramaturgie” este „Orele”, după un text scris de Nicu Mihoc și Alina Nelega, care va fi interpretat de Nicu Mihoc. Al treilea spectacol pe care-l vom putea vedea în această toamnă la Teatru 74, ca rezultat al taberei, va fi „Planeta”, de Evgheni Grișkoveț, în care vor juca Theo Marton și Anca Florea.

Datele premierelor nu au fost încă stabilite

„Datele premierelor vă vor fi comunicate în curând, într-un nou newsletter și pe paginile de Facebook ale ambelor asociații: Asociația Independent Teatru-Liga și Teatru 74”, suntem informați de cei din echipa Independent Teatru-Liga & Teatru 74. Proiectul „Noua Dramaturgie” este finanțat de Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș, co-finanțat de Asociația Centrul Multimedia Teatru 74 și este sprijinit de Azomureș, Hotel Grand și Hotel Ciao în calitate de parteneri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modificare de proiect la Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că lucrările la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea …

Share
Share