Home / Business / Priorităţile lui Peti András pentru Aeroportul „Transilvania”

Priorităţile lui Peti András pentru Aeroportul „Transilvania”

111Noua echipă a Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional “Transilvania” și-a început mandatul în cadrul unor întâlniri informale cu angajaţii instituţiei, derulate imediat după şedinţa de validare a Consiliului Judeţean Mureş.

În cadrul acestor întâlniri, Peti András a menţionat că îşi doreşte să consolideze echipa Aeroportului şi să întărească relaţiile de colaborare dintre angajaţi şi managementul Aeroportului, dorindu-şi un climat prietenos, deschis şi motivant, scopul principal fiind creşterea performanţelor profesionale. “Obiectivul principal al noii echipe manageriale va fi poziţionarea Aeroportului ca unul dintre principalii vectori de dezvoltare a judeţului Mureş. Vom implica, într-o dezbatere regională, toţi actorii importanţi care pot veni cu soluţii şi propuneri concrete pentru ca Aeroportul Internaţional „Transilvania” să devină un motor de dezvoltare a judeţului Mureş din  perspectivă economică, ţintind un accent puternic pe latura turistică. Ne aflăm pe un onorant loc 4 în ţară în clasamentele de sosiri ale turiştilor, dar şi în ierarhia destinaţiilor preferate de străinii care vin în România. Această realitate a cifrelor va fi în mod fericit completată de finalizarea Autostrăzii „Transilvania”, care, în conexiune cu proximitatea Parcului Industrial, pot face din Aeroportul Internaţional „Transilvania” reperul de evoluţie economică a judeţului Mureş”, a declarat Peti András.

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat, în şedinţa din 11 august, desemnarea lui Peti András drept preşedinte al Consiliului de Administraţie al  Aeroportului Internaţional “Transilvania” şi a Feliciei Pop, în calitate de administrator neexecutiv, auditor statutar.

Peti András are 39 de ani şi s-a născut la Târgu-Mureş. Este de profesie jurist şi a fost ales consilier local în anul 2008, ocupând poziţia de viceprimar până la alegerile din iunie 2016. Experienţa în administraţie este completată şi de funcţia de consilier la Ministerul Mediului şi Pădurilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Tineri în acțiune”, proiect derulat în Protopopiatul Ortodox Reghin

În perioada 6-8 aprilie 2021, în Protopopiatul Ortodox Reghin au avut loc mai multe sesiuni …