Braconier prins de poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 391 Vizualizări

Braconier prins de poliţişti

111O armă letală, confecționată artizanal, 17 cartuşe şi mai multe trofee, din specia căprior au fost ridicate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în urma unei percheziţii domiciliare la o persoană cercetată pentru infracţiunile de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, vineri, 12 august, poliţişti de la Secţia de Politie Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizați de către un paznic de vânătoare cu privire la faptul că în zona Atal, din comuna Păsăreni, a observat o persoană de sex masculin care avea asupra lui o armă. „Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat şi au identificat mai multe urme. În urma cercetărilor efectuate, echipajul de poliţie a depistat un bărbat, de 39 de ani, din Păsăreni, care a recunoscut faptul că în momentul în care a fost surprins de către paznicul de vânătoare, avea asupra sa o armă letală, confecționată artizanal, pe care a ascuns-o într-un tufiș”, se menţionează în comunicat.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore şi este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi uz de armă fără drept. „La data de 13 august 2016, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase în urma unei percheziţii domiciliare efectuate la domiciliul persoanei cercetate au găsit şi ridicat 17 cartușe de diferite calibre și mai multe trofee, din specia căprior. Administrându-se materialul probator în cauză, a fost dispusă efectuarea în continuare  a urmăririi penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept şi braconaj. Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile”, se arată în document.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE