Cei mai buni elevi, premiați la Iernut Iernut
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 264 Vizualizări

Cei mai buni elevi, premiați la Iernut

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilelor Orașului Iernut, nu sunt neglijate nici elitele ultimului an școlar, elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură. După festivitatea oficială de deschidere a evenimentului, primarul Ioan Nicoară a acordat acestora diplome de merit și un premiu în bani acordat cu sprijinul numeroșilor sponsori care s-au alăturat organizatorilor pentru ca ediția din acest an să fie una dintre cele mai reușite.

„Nu putem ignora nici cei mai buni elevi la învățătură. Ei sunt de fapt viitorul nostru, ne mândrim cu ei, îi sprijinim și trebuie să-i sprijinim în continuare. Sunt tineri cuminți, care se străduiesc să învețe cât mai bine, pentru a duce mai departe prestigiul școlilor din Iernut, de pe băncile cărora au ieșit mulți copii talentați”, au fost cuvintele primarului Ioan Nicoară.

Cei cinci premiați au fost: Ana Gabriela Tămaș, elevă a Liceului Tehnologic, care a încheiat anul școlar cu media 9,91, Iosif Paul Țincuș, Școala Gimnazială-media 9,48, Bako Norbert Sandor, Școala Gimnazială- media 9,70, Elena Andreea Sand- media 9,99 și Bianca Tamara Sand- media 9,99. Cei cinci au fost răsplătiți pentru meritele deosebite la învățătură, alături de diploma și premiul amintit și cu un buchet de flori, aplauze și urale din partea susținătorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE