Home / Reviste / Iernut / Cei mai buni elevi, premiați la Iernut

Cei mai buni elevi, premiați la Iernut

Distribuie

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilelor Orașului Iernut, nu sunt neglijate nici elitele ultimului an școlar, elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură. După festivitatea oficială de deschidere a evenimentului, primarul Ioan Nicoară a acordat acestora diplome de merit și un premiu în bani acordat cu sprijinul numeroșilor sponsori care s-au alăturat organizatorilor pentru ca ediția din acest an să fie una dintre cele mai reușite.

„Nu putem ignora nici cei mai buni elevi la învățătură. Ei sunt de fapt viitorul nostru, ne mândrim cu ei, îi sprijinim și trebuie să-i sprijinim în continuare. Sunt tineri cuminți, care se străduiesc să învețe cât mai bine, pentru a duce mai departe prestigiul școlilor din Iernut, de pe băncile cărora au ieșit mulți copii talentați”, au fost cuvintele primarului Ioan Nicoară.

Cei cinci premiați au fost: Ana Gabriela Tămaș, elevă a Liceului Tehnologic, care a încheiat anul școlar cu media 9,91, Iosif Paul Țincuș, Școala Gimnazială-media 9,48, Bako Norbert Sandor, Școala Gimnazială- media 9,70, Elena Andreea Sand- media 9,99 și Bianca Tamara Sand- media 9,99. Cei cinci au fost răsplătiți pentru meritele deosebite la învățătură, alături de diploma și premiul amintit și cu un buchet de flori, aplauze și urale din partea susținătorilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Școlile din Târgu Mureș se modernizează în totalitate!

Distribuie Copiii din toate cele 32 de unități școlare din învățământul preuniversitar din Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.