Home / Business / Recrutări de personal pentru platforma Azomureş

Recrutări de personal pentru platforma Azomureş

111Persoanele interesate să lucreze pe platforma Azomureş din Târgu-Mureş sunt înştiinţate că în perioada 27 iulie – 30 august 2016 se desfăşoară recrutări pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit unui comunicat, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: spirit de ordine şi disciplină, rezistenţă la efort şi atenţie distributivă, iar actele solicitate pentru înscriere sunt: CV-ul, copie după actul de identitate şi copie după actele de studii. „Candidaţii sunt rugaţi să depună dosarul de înscriere la sediul platformei Azomureş, strada Gheorghe Doja nr. 300, Biroul Comunicare Internă – Pavilion Administrativ, parter, în timpul programului cu publicul desfăşurat de luni până vineri, în intervalul orar 7.00 – 9.00, respectiv 13.15 – 14.30. În urma selecţiei CV-urilor, candidaţii vor fi contactaţi în vederea participării la concurs”, se menţionează în comunicat.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0372-482.921 – Serviciul Recrutare Dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețea Orange de fibră optică, într-un oraș mureșean

Conducerea SC Orange România SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …