Home / Invatamant / Ședințe publice pentru repartizare, completarea normei didactice și detașare la ISJ Mureș
numire directori

Ședințe publice pentru repartizare, completarea normei didactice și detașare la ISJ Mureș

Distribuie

În perioada 19-24 august se vor mai desfășura câteva etape din procesul de ocupare și completare a posturilor didactice. În aceste zile vor avea loc etapele de detașare, completarea normelor didactice, repartizarea cadrelor didactice titulare prin detașare și de repartizare a candidaților care au obținut media de repartizare cel puțin 7 la concursul din sesiunea 2016.

Graficul ședințelor publice publicat pe edums.ro

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a publicat pe site-ul instituției, edums.ro, programul ședințelor publice pentru completarea normei didactice la titulari, detașare la cerere prin concurs a cadrelor didactice titulare anterior anului 2016 și de repartizare a candidaților cu nota minim 7 la concursul de Titularizare 2016. A fost publicat și „Graficul ședințelor publice pentru detașare la cerere prin concurs specific”. De asemenea, cei interesați pot accesa o adresă cu precizări privind mobilitatea personalului didactic în perioada 19-22 august 2016, trimisă de Direcția generală de management și resurse umane din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice către Inspectoratele Școlare.

Cazuri care beneficiază de prioritate

„Prioritate la ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în această perioadă au cadrele didactice titulare a căror reducere de activitate nu a fost soluționată și cadrele didactice care beneficiază de prelungirea contractului individual de muncă pe perioadă determinată”, se precizează în adresa MENCS. „În cadrul acestei etape pot fi repartizate/ocupate și catedre incomplete; se pot face asocieri între datele unui candidat și 2-3 catedre incomplete, fără a depăși, de regulă, 20 de ore pentru profesori, respectiv 24 de ore pentru profesori de instruire practică/maiștri instructori și catedre de pregătire/instruire practică”, se mai menționează în același document.

Programul ședințelor publice

Conform graficelor publicate pe site-ul ISJ Mureș, în 18 august, la ora 12.00, va fi reactualizată lista posturilor didactice vacante/rezervate după „detașare în interesul învățământului”. În 19 august, începând cu ora nouă se va desfășura ședința publică, în sala 200, la Inspectoratul Școlar Județean Mureș. Ședința publică va începe cu „Completarea normei didactice la titulari pentru anul școlar 2016-2017” – la toate specializările; va continua cu „Detașare la cerere a cadrelor didactice titulare anterior anului 2016” – în ordinea mediilor peste 5 de la concursul de titularizare, 2016 – la toate specializările. La ora 12.00 este programată reactualizarea listei posturilor didactice vacante sau rezervate pentru angajare pe perioadă determinată. Apoi, în 22 august, de la ora 9.00, va avea loc ședința publică de repartizare a candidaților cu medii peste 7 la concursul de titularizare din 2016.
De asemenea, în data de 24 august, va avea loc ședința publică pentru cadrele didactice aflate în situația de „detașare la cerere prin concurs specific”. Ședința va începe de la ora 9.00 și se va desfășura în sala 200, la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.