Share

Home / Administratie / Conflict de muncă la Poştă. Gest extrem făcut de şoferi şi mânuitorii de valori

Conflict de muncă la Poştă. Gest extrem făcut de şoferi şi mânuitorii de valori

444Conducătorii auto şi mânuitorii de valori din cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Mureş au refuzat miercuri, 17 august, să mai plece pe cursele auto acuzând conducerea Companiei Naţionale Poşta Română de faptul că nu le-a plătit drepturile salariale. „În fapt este vorba despre câteva sute de ore suplimentare efectuate în lunile aprilie, mai, iunie 2016, ore suplimentare ce nu au fost compensate cu timp liber corespunzător şi care astfel ar trebui plătite. Reprezentanţii Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România au fost prezenţi alături de oamenii aflaţi în conflict şi au luat legătura cu conducerea Companiei Naţionale Poşta Română, explicând motivele nemulţumirilor ce au generat încetarea lucrului. Directorul general şi directorul de reţea au dat asigurări că situaţia va fi rezolvată în cel mai scurt timp. Cursele poştale au fost reluate, iar clienţii Poştei Române nu au avut de suferit”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Matei Brătianu, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Listă de priorități pentru obţinerea de spaţii

Organizațiile neguvernamentale, formațiunile politice și instituțiile publice care solicită spații cu altă destinație decât aceea …

Share
Share