Home / Administratie / Modernizare de drumuri, la Gurghiu

Modernizare de drumuri, la Gurghiu

111Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului – în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare infrastructură rutieră de interes local în comuna Gurghiu, judeţul Mureş”, în localităţile Comori şi Glăjărie şi între localităţile Gurghiu – Comori, titular Primăria comunei Gurghiu. Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei etapei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele luni între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri între orele 9.00 – 12.00 şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Departament pentru Resurse Educaționale Multimedia la UMFST

Departamentul pentru Resurse Educaționale Multimedia a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil …