Home / Sanatate / Servicii de colectare și prelucrare a datelor pentru decontarea serviciilor medicale spitalicești, achiziționate de CNAS

Servicii de colectare și prelucrare a datelor pentru decontarea serviciilor medicale spitalicești, achiziționate de CNAS

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a achiziționat de la Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București servicii privind colectarea, prelucrarea datelor și elaborarea rapoartelor în vederea decontării serviciilor medicale spitalicești, potrivit unui anunț publicat miercuri pe SEAP, potrivit AGERPRES. În acest sens, CNAS a atribuit pe 2 august Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București un contract cu o valoare totală finală de 1.043.761 de lei, fără TVA.
Potrivit sursei citate, contractul vizează și activități de clasificare, validare, evaluare de servicii medicale spitalicești furnizate asiguraților din Fondul Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS).
Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunț de participare, alegerea acestei proceduri fiind justificată prin faptul că „lucrările/ produsele/ serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate”. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, se arată în anunțul citat.

Citeste si:  10 rețele de screening pentru prevenirea cancerului de col uterin în Regiunea Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Horațiu Suciu, informații de actualitate despre proiectul noului Institut al Inimii din Târgu Mureș

Reputatul profesor și chirurg Horațiu Suciu a prezentat marți, 2 august, la emisiunea ”Față în …