Inaugurarea noului centru Karcher din Târgu-Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2797 Vizualizări

Inaugurarea noului centru Karcher din Târgu-Mureș

Joi la prânz, într-o atmosferă destinsă și prietenoasă, a avut loc inaugurarea noului centru Karcher din Târgu-Mureș, un obiectiv comercial unde sunt prezentate și oferite clienților soluții de top din domeniul curățirii. La deschiderea oficială au participat zeci de parteneri și clienți Karcher din Târgu-Mureș și din regiunea Centru-Transilvania.

DSC_3535_resizeÎn numele gazdelor, participanții au fost salutați de domnul Gabriel Niță director General Karcher România , care în discursul său a subliniat că centrul inițiat la Târgu-Mureș este al doilea din România, după cel deschis la Iași, iar anul acesta planurile de dezvoltare ale companiei vor continua cu alte două puncte importante ce vor fi lansate cât de curând. Din partea birourilor centrale Karcher Europe a participat la festivitati doamna Lilia Sedlar, care a vorbit despre amplele investiții ale companiei în România, despre permanenta cursă a firmei în domeniul inovării și al găsirii de noi soluții performante pentru clienți și, nu în ultimul rând, despre noua fabrică Kaercher de la Curtea de Argeș care va produce echipamente destinate piețelor mondiale purtând marca Made in Romania.

DSC_3547_resizePrezent la deschiderea acestei investiții primarul Dorin Florea a declarat că fiecare astfel de obiectiv economic aduce un plus orașului și crează noi locuri de muncă și noi oportunități de dezvoltare. La final, Mădalina Chirilov directorul direcției Karcher Centers a reconfirmat unul din principiile de bază ale companiei – apropierea și deservirea clienților pe baza unor relații de lungă durată, iar ca un semn de prietenie și de marcare a momentui de deschidere, centrul Karcher din Târgu-Mureș va oferi o reducere de 30% în zilele următoare la toată gama sa de produse. Ca și invitați speciali, au ținut să fie prezenți la inaugurare centrului Kaercher, echipajul Adrian Răspopa – Cosmin Diacu – cvadrupli campioni naționali la categoria două roți motrice în Campionatul Național de Raliuri. Pilotul Adrian Răspopa a vorbit despre performanțele echipamentelor Karcher folosite la curățarea și întreținerea mașinilor de raliu. Centrul Kärcher din Tîrgu Mureș este situat la ieșirea spre Cristești – Str. Principală nr. 800/E Tel: +40 372 709 008, kaerchercenter.tgmures@kaercher.ro, www.kaercher.ro . De astăzi, specialiștii KÄRCHER vă așteaptă pentru a vă oferi toate informațiile legate de întrega gamă de produse de curățare din portofoliul pe care îl dețin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE