Mureșenii din Porkshe Troaca V6 își testează curajul la Red Bull Soapbox Race Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1238 Vizualizări

Mureșenii din Porkshe Troaca V6 își testează curajul la Red Bull Soapbox Race

????????????????????????????????????

Porkshe Troaca V6, alcătuită din Adrian “Practical Pig” Cătană, Mihai “The Wolf” Măerean, Birtalan “Fifer Pig” Attila și Andrei “Fiddler Pig” Mototolea, este echipa târgumureșeană care s-a înscris la Red Bull Soapbox Race, cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți, care va avea loc în 3 septembrie la Cluj-Napoca.

 

Printre cele 50 de echipe care vor lua startul la cea mai nebunească și amuzantă cursă a anului – Red Bull Soapbox Race – s-a încris și una de pe la noi, din Tîrgu Mureș, cum de altfel ne-au atenționat zilele trecute organizatorii. Cum lumea e mică în orașul nostru, nu a fost dificil să îi găsim pe cei patru temerari – Adrian “Practical Pig” Cătană, Mihai “The Wolf” Măerean, Birtalan “Fifer Pig” Attila și Andrei “Fiddler Pig” Mototolea – care se vor duela în creativitate, spectacol și viteză cu alte 49 de echipe înscrise în competiție. “Îmi surâdea foarte tare ideea, dar nu prea aveam cu cine să fac echipă. Într-o zi ne-am întâlnit întâmplător și uite așa s-a sudat echipa. Suntem toți patru colegi la Romgaz Tîrgu Mureș, pasionați de voie bună și meștereală”, ne-a povestit pilotul Adrian “Practical Pig” Cătană, cum s-a născut echipa Porkshe Troaca V6.
Cei patru și-au propus să prezinte povestea celor trei purceluși și ne-au dezvăluit din culise că își vor concentra prestația în competiție mai mult pe show, deși concursul presupune să îți construiești mașina, să imaginezi o scenetă și să întreci în viteză.
Startul competiției va fi dat la ora 11, în 3 septembrie, din Parcul Colina din Cluj-Napoca. Dacă doriți să îi cunoașteți mai bine pe cei patru protagoniști sau dacă vreți să îi sprijiniți cu un vot, dați clic aici 

????????????????????????????????????

 

Ce este Red Bull Soapbox Race?

 

Organizatorii descriu haios ce este Red Bull Soapbox Race. “Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix, unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe baza de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia ta sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul”.
Evenimentul este organizat pentru a doua oară în România, după o primă ediție ce a avut loc în 2014 la București.
Ligia VORO

Sursa foto: Alexandra ILIEȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE