Home / BC Mures / Un prim test reușit pentru BC Mureș

Un prim test reușit pentru BC Mureș

Distribuie

În prima partidă amicală disputată în perioada de pregătire după cantonamentul de la Sovata, BC Mureș Târgu-Mureș a învins duminică seara pe teren propriu formația Dinamo Bucureşti cu 85-61 (15-16, 22-13, 28-14, 20-18). În fața unei asistențe numeroase, în tribunele Sălii Sporturilor luând loc aproape 1000 de spectatori, mureșenii au reușit o primă evoluție care a încântat asistența.

Cu doar doi din cei cinci străini în lot, BC Mureș s-a desprins treptat pe tabela de marcaj, după un prim sfert echilibrat, încheiat cu avantaj minim de parte oaspeților. Cu Dalibor Djapa accidentat, Alhaji Mohammed abia revenit la echipă şi fără letonul Ernests Kalve, care se va alătura echipei în zilele următoare, BC Mureş a etalat un joc frumos, cu foarte multe schimbări, antrenorii Szászgáspár Barnabás și George Trif dând posibilitate şi multor tineri să debuteze în echimanetul seniorilor. Printre aceștia s-au aflat Ştefan Andrei şi Tudor Bichiş, dar pentru prima oară în tricoul alb-albastru au jucat şi Drew Barham, Cornel Cioacătă şi Dragoş Andrei, iar Sánta Szabolcs și Alin Borşa și-au făcut cu succes revenirea în echipa „tigrilor” după mai mulţi ani petrecuţi la alte echipe.

Spectacol și pentru suporteri

După începutul echilibrat, mureșenii au trecut la cârma jocului în fața unei echipe la rândul ei incompletă, care a rulat așa cum este normal întregul lot deplasat. Atât evoluțiile celor mai tineri jucători, cât și noii sosți sau reveniți la echipă și-au adus contribuția la un spectacol mult gustat și aplaudat de spectatori, cu foarte multe recuperări, slam-dunk-uri și reușite din afara semicercului de 3 puncte. Alături de jucătorii străini amintiți care au lipsit, nu au putut evolua în această partidă nici autohtonii Polyák László sau Dani Popescu, aflați în recuperare. A fost un prim test amical, cu o atmosferă pe măsură, dar cu o evoluție care dă speranțe „tigrilor” pentru un nou sezon în care se pot număra printre echipele favorite la primele locuri.

Au evoluat formațiile:

BC Mureş: Barham 18 p + 11 rec, Goran Martinic 16 + 8 ass, Cioacătă 15, Sánta 14 p + 8 rec, Borşa 10 p + 8 rec, Lázár 6, Engi 3, Dragoș Andrei 3, au mai jucat Ștefan Andrei, Tudor Bichiș.

Dinamo: Tasic 14, Sutalo 12, Hadzijfezovic 11, Orbeanu 7, Mijatovic 7, Roșu 5. Thomasson 3, Virna 2, au mai jucat Stănescu și Ionescu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.