Recunoaștere Rotary pentru sportivii români înainte de Jocurile Paralimpice Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 828 Vizualizări

Recunoaștere Rotary pentru sportivii români înainte de Jocurile Paralimpice

Foto 1

Mircea Solovăstru, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România-Republica Moldova, alături de colegii săi rotarieni Viorel Bunea, președinte al comisiei de extensie în cadrul District 2241, și Doru Chiper, președinte Rotary Club Câmpia Turzii, nu au ezitat să îi susțină, inclusiv financiar din partea clubului Rotary, pe sportivii români care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, superlativul întrecerilor multisportive, ce se va desfășura între 7-18 septembrie 2016.

Foto 3

Ceremonia de Prezentare a Echipei Paralimpice a Romaniei a avut loc săptămâna trecută la elegantul Centru de Cultură Urbană din Parcul Centrul Cluj, în prezența doamnei Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic al României. La Jocurile Paralimpice din acest an, Comitetul Naţional Paralimpic participă cu cel mai mare număr de sportivi din istoria mişcării paralimpice din România: 11 sportivi calificaţi care vor face deplasarea la Rio și ne vor da emoții în perioada 7-18 septembrie. La atletism vor intra în competiție Florentina Hriscu (disc) şi Florin Cojoc (săritura la înalţime), la canoe – Mihaela Lulea şi Iulian Serban, la ciclism – Novak Eduard şi Olah Attila, la judo – Alexandru Bologa (nevăzător), la înot – Naomi Ciorap şi Samuel Ciorap (ambii nevăzători), la tenis de masă – Dacian Makszin şi Bobi Simion.

 

Foto 4
“Am participat astăzi, la Cluj Napoca, la ceremonia de prezentare a lotului României ce va participa la Jocurile Paralimpice Rio 2016. România va avea cea mai mare delegație prezentă până acum la Jocuri, 11 sportivi. Cred că Jocurile Olimpice reprezintă pentru fiecare dintre cei care practică o ramură sportivă competiția supremă. Am văzut zilele acestea cat de multă pasiune depune un sportiv pentru a câștiga o medalie la olimpiadă. Dar si cât de multă muncă există în spatele unui exercițiu perfect, cât de ușor se poate trece de la extaz la agonie. În numele celor peste 3000 de rotarieni din România și Republica Moldova le-am urat sportivilor români succes! Fie ca visul fiecăruia dintre ei să se îndeplinească”, a fost mesajul emoționant al lui Mircea Solovăstru, Guvernatorul Districtului 2241 Rotary România-Republica Moldova, pentru sportivii români.

Foto 2
La acest eveniment au participat, de asemenea, Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, oficiali guvernamentali, personalităţi proeminente din România, plus sponsori.
Delegația României la Jocurile Paralimpice va pleca spre Rio de Janeiro în data de 2 septembrie. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE