Share

Home / Invatamant / Atelierul Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu”, reabilitat

Atelierul Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu”, reabilitat

1Primăria Municipiului Târgu-Mureş a investit 230.000 lei pentru reabilitarea atelierului aparţinând Liceului Tehnologic „Ion Vlasiu” din Târgu-Mureş.

Aceste investiţii au fost cuprinse în proiectul „Şcoala de artă şi meserii”, demarat la iniţiativa primarului municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea. Lucrările de reabilitare integrală a atelierului au fost finalizate zilele trecute şi au constat în montarea de geamuri termopan, schimbarea instalaţiei electrice, zugrăvirea atelierului atât în interior cât şi în exterior, reabilitarea instalaţiilor de apă şi canal, precum şi lucrări de hidroizolaţie.

2

„Aceste lucrări au fost realizate în cadrul proiectului „Şcoala de arte şi meserii”. În această etapă am reabilitat integral clădirea în care funcţionează atelierul liceului, urmând ca în scurt timp să demarăm procedura de achiziţii pentru utilarea atelierului. Îmi exprim speranţa că în viitor, elevii care învaţă meseria de tâmplar şi dulgher în această şcoală, să ne furnizeze produsul muncii lor şi aici mă refer la bănci, coşuri de gunoi, mobilier de exterior şi orice alte produse lucrate din lemn. Le doresc succes elevilor în noul an şcolar, o felicit şi pe doamna director care s-a implicat enorm în buna desfăşurare a activităţilor şi sper ca prin proiectul „Şcoala de arte şi meserii” să reuşim să atragem cât mai mulţi copii spre aceste domenii, faţă de care Primăria Municipiului Târgu-Mureş este mereu aproape. Banii pentru aceste investiţii au fost alocaţi din bugetul local şi sper ca în următorii patru ani să putem finaliza toate lucrările importante pe care ni le-am propus cu privire la modernizarea unităţilor de învăţământ din Târgu-Mureş”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

3

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu dr. Rareș Georgescu. Existența centrelor integrate specializate pe patologia mamară, o necesitate

Existența centrelor integrate specializate pe patologia mamară, de la diagnostic, tratament până la reconstrucție mamară, …

Share
Share