Atenție! Noi restricții rutiere pentru șoferii mureșeni Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Atenție! Noi restricții rutiere pentru șoferii mureșeni

 

În urma evenimentului produs la data de 18 august 2016, când în timpul efectuării unor lucrări de curăţare a pârâului Poklos, o parte a podului de pe strada Secerei s-a surpat, Biroul Rutier Tîrgu Mureş a avizat propunerea Administratorului Domeniului Public, de a institui în zona respectivă noi reglementări de semnalizare rutieră.

Noile reglementări de semnalizare rutieră care interzic accesul vehiculelor pe sensul de mers strada Secerei – Bulevardul 1 Decembrie 1918 sunt pentru asigurarea fluidizării traficului în condiţii de siguranţă, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Totodată, la intersecţia străzilor Năvodari cu Tudor Vladimirescu şi Secerei cu Braşovului a fost instalat un indicator „Cedează Trecerea”!

Polițiștii mureșeni ne atenționează

Încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, de a circula pe sens opus, cu excepţia cazurilor în care se efectuează regulamentar manevra de depăşire, se sancționează cu amendă între 750 şi 1000 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, de neacordarea a priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept (fără accident), se sancționează cu amendă între 500 şi 625 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, de nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulaţie din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale, se sancționează cu amendă între 750 şi 1000 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE