Home / Administratie / Indicatoare „Cedează trecerea” instalate în două intersecţii din Târgu-Mureş

Indicatoare „Cedează trecerea” instalate în două intersecţii din Târgu-Mureş

Distribuie

111În urma evenimentului produs la data de 18 august 2016, când în timpul efectuării unor lucrări de curăţare a pârâului Poklos, o parte a podului de pe strada Secerei s-a surpat, Biroul Rutier Târgu-Mureş a avizat propunerea Administratorului Domeniului Public, de a institui în zona respectivă noi reglementări de semnalizare rutieră. „În fapt, aceste noi reglementări de semnalizare rutieră de a institui interzicerea accesului vehiculelor pe sensul de mers strada Secerei – Bulevardul 1 Decembrie 1918 sunt pentru asigurarea fluidizării traficului în condiţii de siguranţă. Totodată, la intersecţia străzilor Năvodari cu Tudor Vladimirescu şi Secerei cu Braşovului a fost instalat un indicator „Cedează Trecerea”!”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Ce au mai transmis reprezentanţii IPJ Mureş:

– Sancţiunea prevăzută pentru încălcarea prevederilor articolului 101, alineatul 3, litera d, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, de a circula pe sens opus, cu excepţia cazurilor în care se efectuează regulamentar manevra de depăşire, se sancționează cu amendă între 750 şi 1.000 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

– Sancţiunea prevăzută pentru încălcarea prevederilor articolului 100, alineatul 3, litera c, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, de neacordarea a priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept (fără accident), se sancționează cu amendă între 500 şi 625 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

– Sancţiunea prevăzută pentru încălcarea prevederilor articolului 101, alineatul 3, litera a, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, de nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulaţie din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale, se sancționează cu amendă între 750 şi 1.000 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.