Remedii naturale care te ajută să îndepărtezi punctele negre Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Remedii naturale care te ajută să îndepărtezi punctele negre

Iată ce recomandă ONE.ro.
Lămâie + miere + zahăr. La o jumătate de lămâie şi toarnă peste ea miere cât să acopere întreaga suprafaţă a acesteia. Apoi, introdu lămâia de două ori în zahăr şi masează uşor în zonele cu probleme cu mişcări circulare.

Ulei de cocos + uleiuri esenţiale. Într-un borcan, adaugă un sfert de ceaşcă de ulei de cocos şi pune-l în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde. Apoi, combină uleiul de cocos cu 10 picături de lămâie, lavandă şi ulei de arbore de ceai şi amestecă. Foloseşte beţişoare de urechi pentru a aplica soluţia pe piele dimineaţa şi seara, iar mai apoi clăteşte-ţi faţa. Menţine produsul în borcan, la temperatura camerei.

Scorţişoară + făină de ovăz. Amestecă o linguriţă de făină de ovăz cu aceeaşi cantitate de scorţişoară pudră. Adaugă puţină apă călduţă şi amestecă bine. Mix-ul trebuie să fie unul consistent şi cremos. Aplică uşor amestecul pe faţă cu ajutorul degetelor în mişcări circulare. Freacă timp de 1 minut, iar mai apoi clăteşte cu apă rece. Scorţişoara poate cauza o senzaţie de gâdilare odată aplicată pe piele, dar odată ce clăteşti, senzaţia dispare. Foloseşte acest truc doar de două ori pe lună!

Ulei de cocos + cafea. Combină o jumătate de ceaşcă de ulei de cocos (mai întâi, pune-l la cuptorul cu microunde pentru a-l încălzi puţin) cu jumătate de cafea proaspăt măcinată. Foloseşte compoziţia imediat şi masează blând cu mişcări circulare. După, lasă produsul timp de 5 minute pe faţă, apoi clăteşte cu apă rece pentru a-l îndepărta. Repetă procesul o dată pe săptămână.

Aloe vera + argilă albă + uleiuri esenţiale. Amestecă 2 linguriţe de argilă albă alături de o linguriţă de gel de aloe vera. Adaugă o linguriţă de apă distilată şi 3 picături de uleiuri esenţiale de ylang ylang şi lavandă. Într-un vas din ceramică, amestecă ingredientele până obţii produsul dorit şi aplică masca pe faţă cu ajutorul unui burete sau o pensulă şi las-o timp de 10 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Aplică masca de două ori pe lună.

Ovăz + miere + iaurt + ulei de măsline. Adaugă un sfert de ceaşcă de ovăz alături de 2 linguriţe de iaurt, 2 linguriţe de miere şi 2 linguriţe de ulei de măsline într-un blender şi amestecă-le până formează o pastă. Aplică produsul pe faţă şi measează cu mişcări circulare timp de 1-2 minute apoi clăteşte cu apă călduţă. Dacă ai pielea sensibilă, evită partea cu masajul şi foloseşte produsul doar ca mască şi lasă-l să acţioneze timp de 5-7 minute. Foloseşte acest truc o dată sau de două ori pe săptămână.

Zahăr + miere + ulei de măsline + extract de vanilie. Combină un sfert de ceaşcă de zahăr alb cu un sfert de ceaşcă de zahăr brun într-un bol şi amestecă. Adaugă un sfert de ceaşcă de ulei de măsline şi amestecă bine. Apoi, adaugă o linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă de extract de vanilie. Amestecă toate ingredientele şi foloseşte amestecul în zonele cu probleme. Clăteşte cu apă călduţă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE