Consiliul Judeţean Mureş, finanţare de 40.000 lei pentru „Vâltoarea Mureşeană” Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 760 Vizualizări

Consiliul Judeţean Mureş, finanţare de 40.000 lei pentru „Vâltoarea Mureşeană”

111„Vâltoarea Mureşeană”, eveniment ajuns la cea de-a patra ediţie, organizat în perioada 24-28 august, în Parcul Municipal din Târgu-Mureş, de Asociaţia pentru Tîrgu-Mureş în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureş, va beneficia de o finanţare în cuantum de 40.000 lei din bugetul Consiliului Judeţean Mureş. Decizia a fost luată joi, 25 august, cu ocazia unei şedinţe ordinare a Consiliului Judeţean Mureş.

În cadrul respectivei şedinţe, consilierii judeţeni au aprobat introducerea evenimentului „Vâltoarea Mureşeană” în programul de activităţi culturale şi sociale de interes public judeţean aflate în agenda Consiliului Judeţean Mureş.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, manifestarea denumită „Vâltoarea Mureşeană” are ca scop promovarea culturii maghiare ca parte integrantă a diversității culturale din România. „În cadrul evenimentului vor fi promovate tradiţiile culturale maghiare din Transilvania. Manifestările cuprinse în programul evenimentului sunt: expoziţii de artă plastică şi de fotografie, programe pentru copii şi tineret, concursuri sportive, târg de carte, serate literare, proiecţii de film, târgul meşteşugarilor, prezentări gastronomice şi de degustări de vinuri, gala festivalului folcloric”, a precizat Péter Ferenc.

Pe lista formaţiilor care vor evolua pe scena din Parcul Municipal din Târgu-Mureş se află Republic, Hooligans, LGT Zenevonat şi Bikini.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE