Laboratorul de techno 3. Petrecem din nou la Uzina Foto Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 468 Vizualizări

Laboratorul de techno 3. Petrecem din nou la Uzina Foto

Laboratorul de techno 2
Imagine de la LDT 2

Party-ul Laboratorul de techno 3 va avea loc în 2 septembrie la Uzina Foto din cartierul Unirii. De această dată vor pune muzică doi DJ importanți, cunoscuți în rândul celor pasionați de muzica electronică, și un DJ din Tîrgu-Mureș. Priku, Mihigh și Erik vor pune muzică de vineri la ora 23.00 până sâmbătă dimineață. Evenimentul este organizat de Club AVi și M2.

„Am început să facem evenimentele de la hală, de la Uzina Foto din Unirii, pentru că aveam nevoie de un spațiu mult mai mare, decât cel pe care-l avem la dispoziție în club. În 2 septembrie, îi vom avea invitați pe Priku, Mihigh și Erik. Ne dorim să avem 800-1000 de persoane în public la Laboratorul de techno 3. Mă bucură foarte mult faptul că reușim să atragem și oameni din alte orașe la aceste party-uri. Și sperăm ca Laboratorul de techno să devină un eveniment important pentru noi, pentru Tîrgu-Mureș”, ne-a spus Silviu Cioloboc, cel care se ocupă de organizarea acestor evenimente.

Priku, Mihigh și Erik pe afișul Laboratorul de techno 3

Conform site-ul avimag.net, Priku „revine la Târgu-Mureș după ce în urmă cu doar câteva luni bubuia din temelii AVi-ul cu sunetele sale complex ordonate astfel încât să alcătuiască ode pentru celor mai intense trăire omenești. Este unul dintre cei mai buni DJ și producători români la ora actuală, îl întâlnim la cele mai importante eventuri și ne dorim să-l adoptăm, pentru că muzica lui oricum ne face să ne simțim ca acasă. „Acasă” fiind un sentiment, nu un loc”.

Mihigh „face parte și el din familia Sunrise și impresionează de ani buni ca rezident al clubului Midi. Și pentru că a fi DJ și producător merg mână în mână, acesta a creat Midi Records România, propriul său label, care îi permite să se joace liber cu tot ce înseamnă imaginație, iubire pentru techno și suflet. După un B2B spectaculos cu Priku în iulie, la Midi, Mihigh promite un show de zile mari alături de bunul său prieten, de data asta la Foto”, conform avimag.net.

Erik este resident al Club AVi și este din ce în ce mai apreciat și ascultat. Conform descrierii acestuia de pe avimag.net, „abia așteaptă să ne încânte și în această ediție a Laboratorului de Techno, după ce a făcut o treabă atât de bună, alături de Addo, la precedenda întâlnire cu publicul mureșean. Nu-i de mirare că îi vedem numele pe tot mai multe afișe, evoluția lui e constantă și statutul de portdrapel al Mureșului în ceea ce privește techno-ul începe să-i priască de minune”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE